Vil du ha meg?

Seoghør.no har vært på besøk hos Dyrebeskyttelsen. Se alle de søte dyrene.

SEOGHØR.NO: Dyrebeskyttelsen Norge, Oslo og Akershus (DOOA) har til en hver tid mange dyr som trenger et hjem. Det er særlig overflod av katter som har funnet veien til Dyrebeskyttelsens åpne armer.

Nå har de til og med mange søte kattunger, som desperat vil ha kjærlighet. Kanskje noen av disse kattene er noe for deg?

Se hvordan du kontakter Dyrebeskyttelsen nederst i saken.

Vil du ha meg?

Organisasjonen vil finne så gode hjem som mulig til alle våre firbente venner. Mange av dyrene de adopterer bort har vært gjennom en strabasiøs tid, over kortere eller lengre tid, fysisk og psykisk.

Kunne du tenke deg en av disse nydelige kattene, oppfordrer Dyrebeskyttelsen deg til å tenke gjennnom følgende.

Vil du ha meg?
Vil du ha meg?
Vil du ha meg?
Vil du ha meg?
  • Har jeg TID til ett eller flere dyr?
  • Har jeg RÅD til et eller flere dyr? Husk at alle dyr koster penger å ha, og trenger jevnlig tilsyn av veterinær, samt mange må vaksineres 1. gang pr år. Ingen overlever på kjærlighet alene.
  • Har jeg noen til å passe på dyret(ene) når jeg er bortreist? Hvis nei, har jeg råd til å ha dyret(ene) på pensjonat? Husk i så fall å bestille plass i god tid!
  • Hva om noe skjer med meg? Har jeg alliert meg med noen som kan overta ansvaret for mitt dyr og gi det hjemmet den/de fortjener?
  • Er jeg forberedt på å gi dyret et godt liv resten av dets naturlige levetid? Katter kan leve 15-20 år, noen ganger lenger.
  • Har du sjekket deg for allergi? Er det noen i din nærmeste familie som er sterkt allergiske? Dere skulle bare visst hvor mange fortvilede henvendelser vi mottar fra folk som har blitt allergiske, og som ikke lenger kan ha kjæledyret sitt…
  • Har dyret ditt trygge utemuligheter? Hvis nei, så bør du ha dyret inne og da er ofte 2 best, og evt. venne dyret til å gå i sele. Dyret bør da vennes til å være inne fra den er liten.
  • Dyrebeskyttelsen omplasserer ikke utekatter innenfor Ring 2 (Kirkeveiringen) eller i trafikkerte områder.

Mener du at du har det som trengs for å kunne tilby et trygt og godt hjem til en av disse? Ta kontakt på telefon 23 13 45 45 eller e-post post@dooa.no.

Da kan du avtale tid for et besøk og se hvem nettopp du faller for.

Vil du ha meg?

LES OGSÅ: Du har ikke sett maken til denne katten