EN VENN I NØDEN: Ingar Helge Gimle er en av kjendisene som skal hjelpe årets "Vil du bli millionær"-deltagere, Foto: SCANPIX
EN VENN I NØDEN: Ingar Helge Gimle er en av kjendisene som skal hjelpe årets "Vil du bli millionær"-deltagere, Foto: SCANPIX Vis mer

Vil du ha hjelp av denne mannen?

Kjendiser erstatter venner i sesongpremieren på "Vil du bli millionær".

SEHER.NO: Du tror du vet svaret på spørsmålet, men er litt usikker. Hvor mange OL-gull var det egentlig Johan Olav Koss vant under vinterlekene på Lillehammer i 1994?

Tidligere har tante Magda og gymlæreren fra ungdomsskolen vært blant halmstråene "Vil du bli millionær"-deltagerne har kunnet klamre seg til når de sitter fast på et spørsmål. Nå er det imidertid slutt på å ringe en venn når du trenger assistanse i stolen.

I kveld er det sesongpremiere på det populære quizshowet på TV 2, og det er ikke bare programleder Sarah Natasha Melbye (32) som er ny. I høst kan man nemlig spørre en kjendis når man står fast på et spørsmål!

Først ut er kunnskapsminister Bård Vegard Solhjell og skuespiller Ingar Helge Gimle.

- Jeg var med på Jeopardy for mange år siden, og da ble jeg slått ned i støvlene. Men jeg er god på tennis. Federer, Nadal og jeg - vi er på nett. Og så kjenner jeg jo navnet på mange brune puber i Oslo, forteller Gimle til Dagbladet.

Solhjell kan på sin side skryte av andre kunnskaper.

- Politikk og samfunnsspørsmål kommer jo med jobben. Men jeg er også veldig interessert i sport og musikk, sier Solhjell.

Se "Vil du bli millionær" på TV 2 kl 20.00 lørdag.

LES OGSÅ: Sarah erstatter Frithjof
Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no