FRIERI: I fjor fridde finske Krista Siegfrids til publikum, i år er det kanskje din tur? Går du med bryllupsplaner kan du bli smidd i hymens lenker i vakre København. Foto: (c) Jörg Carstensen/dpa/Corbis/
FRIERI: I fjor fridde finske Krista Siegfrids til publikum, i år er det kanskje din tur? Går du med bryllupsplaner kan du bli smidd i hymens lenker i vakre København. Foto: (c) Jörg Carstensen/dpa/Corbis/Vis mer

Vil du gifte deg under Melodi Grand Prix?

København følger opp fjorårets oppfordring fra Finland.

SEOGHØR.NO: «Marry me», vil du gifte deg med meg, sang den finske artisten Krista Siegfrids (28) under fjorårets Melodi Grand Prix-finale i Sverige.

I år er det Danmarks tur til å huse den store musikkfestivalen, og fra 7. til 10. mai vil hele Europa innta hovedstaden med bling og boaer, glitter og glam. Og du og din utkårede kan bli festens midtpunkt!

For Danmarks svar på Finlands spørsmål er «ja»!

Nå inviterer København hetero- og homofile par til bryllupsseremonier rundt om i byen under musikkfestivalen, og alt er lagt til rette for at de som vil kan bli smidd i hymens lenker. Bortsett fra én ting:

- Du må selv ta med en partner, sier Julie Ryland i Visit Denmark.

VÅRBRYLLUP: København har lagt det meste til rette for forelskede par kan bli mann og kone under årets Eurovision Song Contest.
VÅRBRYLLUP: København har lagt det meste til rette for forelskede par kan bli mann og kone under årets Eurovision Song Contest. Vis mer


Her er seremoniene
7. mai – Københavnsgate
9. mai – Højbro plass
10. mai – På bryllupsbåten rundt Eurovision Island (Refshaleøen)

For mer informasjon, se Visit Denmark

Og til bryllupsfesten etterpå trenger du ikke bekymre deg for verken lokasjon eller musikkvalg. Bestill billetter til en av finalene, og kvelden vil garantert bli uforglemmelig.
 

LES MER OM REISE HER.