Abbie Quinnen:

- Vil du fortsette å elske meg?

Den britiske danseren Abbie Quinnen (23) skulle bare spille inn en video sammen med kjæresten. Så begynte det å brenne.

HARDT SKADET: Britiske Abbie Quinnen fikk alvorlige brannskader i ansiktet etter stuntet. Foto: News Licensing / Mega / NTB
HARDT SKADET: Britiske Abbie Quinnen fikk alvorlige brannskader i ansiktet etter stuntet. Foto: News Licensing / Mega / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skuespilleren og danseren Abbie Quinnen (23) skulle bare spille inn en morsom Youtube-video med kjæresten AJ Pritchard (26) da det gikk galt.

Sammen skulle de gjenskape en populær videosnutt som går ut på å dele ei glassflaske i to ved å bruke ild, slik at den kan brukes som vase. Stuntet endte med tredjegrads forbrenning i 23-åringens ansikt, skuldrer, nakke og bryst.

Det risikable trikset innebærer blant annet å dyppe et tau i en brennbar væske, feste det rundt glassflaska - for å så tenne på.

BRANNSKADER: Youtube-stuntet endte i stygge brannskader. Foto: News Licensing / Mega / NTB
BRANNSKADER: Youtube-stuntet endte i stygge brannskader. Foto: News Licensing / Mega / NTB Vis mer

- Håret mitt tok fyr og i løpet av sekunder hadde flammene spredt seg til genseren min, og kroppen min sto i flammer, sier Abbie Quinnen til The Sun.

Danseren kastet seg på gulvet i et forsøk på å slokke flammene, mens hun skrek og hadde panikk.

- Det første jeg sa til AJ (kjæresten, journ.anm.) var: «kommer ansiktet mitt til å bli bra igjen? Vil du fortsette å elske meg?», forteller Quinnen videre til avisa.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Ekstremt vondt

I et innlegg på Instagram forrige uke, skrev 23-åringen at hun hadde gått gjennom langvarig behandling på sykehus etter ulykken. Blant annet har hun fått transplantert inn ny hud fra donorer og sin egen brystkasse.

«Jeg er så lei meg for at jeg har vært fraværende de siste ukene, og ikke har delt så mye sammen med AJ. Vi har desperat ønsket å dele våre daglige videoblogger med dere, men dessverre har jeg vært i en ulykke», skriver hun i innlegget, og fortsetter:

«Mens vi forsøkte å lage en vase av en glassflaske ved å følge en Youtube-veiledning, gikk det forferdelig galt. Det resulterte i at jeg fikk skader og brannskader som har krevd kontinuerlig behandling på sykehus de siste sju ukene».

Quinnen takker også legene som har behandlet henne, samtidig som hun fraråder følgerne å sine å gjennomføre liknende stunt.

Ulykken skal ha skjedd i kjærestens leilighet vest i London 19. januar. Han dekket henne til med våte håndklær før hun ble fraktet til Earling sykehus, sier hun til The Sun.

- Ansiktet mitt var brennende varmt, det var ekstremt vondt. Heldigvis ble ikke øynene mine rammet, deler Quinnen med den britiske tabloidavisa.

Dagen etter ble hun flyttet til avdelinga for brannskadde på Chelsea and Westminster Hospital.

Danseren har også slitt med å sove og spise etter den grusomme ulykken, og har vært nødt til å ta store mengder med tabletter på grunn av smertene.

LES OGSÅ: Barack Obama i sorg: - Vil savne henne inderlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer