STANDSMESSIG: NOVASOL er Europas størte på feriehus og leiligheter. De gir feriespionene et sted å bo. Her er et par eksempler på boliger på Nordjylland
STANDSMESSIG: NOVASOL er Europas størte på feriehus og leiligheter. De gir feriespionene et sted å bo. Her er et par eksempler på boliger på NordjyllandVis mer

Vil du bli feriedetektiv?

Vil du reise til Jylland på Se og Hørs regning? Vi gir bort Danmarks-ferier for 100 000 kroner!

Denne konkurransen er over og vinnerne er trukket.

Her er vinnerne:

1:  Anette Larsen Hestås, med familie -  fra Brønnøysund
2:  John Arne Lorenz, med familie - fra Mandal
3:  Eldbjørg Bøtun, med familie - fra Sogndal
4: Beate Dinga Nygård, med familie - fra Holmestrand
5: Kjersti Ljønes Rui, med familie - fra Gjøvik
6: Synnøve Sjøberg, med familie - fra Hundvåg
7: Jan Tore Brennum, med familie - fra Moss

SEHER.NO: Er du og familien glad i å reise? Er dere nysgjerrige av natur? Har dere en uke å avse innen august? Vil du ha gratis ferie?

Er svaret ja på samtlige av disse spørsmålene kan dere bli Se og Hørs feriespioner. Vi søker syv familier som skal på oppdrag i syv dager og teste forskjellige danske attraksjoner. Hensikten er å bedømme Nordjylland som feriested en gang for alle. Og til dette trenger vi deres hjelp.

Nordjylland er kjent for sin rike natur og sine mange solskinnstimer, og er et perfekt sted å tilbringe en sommeruke. Her er det mye å oppleve, fra Skagen i nord til Hobro i sør, fra Hanstholm i vest til Sæby i øst. Man kan fordype seg i både kultur, historie og ren underholdning som tivoli og akvarier.

Blant attraksjonene dere kan teste for oss er Fårup Sommerland, Aalborg Zoo, Nordsømuseet, Jesperhus, Tivoli Karolinelund, Museumscenter Hanstholm og Voergaard Slot.

Hva forventer vi av dere? Dere må forplikte dere til å skrive en spionrapport og ta bilder fra opplevelsene deres.

Og husk – det er deilig å være norsk i Danmark...


Dette vinner dere!
Familiene som blir våre feriespioner får dekket båtreisen med Color Line til Danmark, en ukes opphold i et feriehus fra NOVASOL og gratis inngang til en rekke attraksjoner. I tillegg får dere – til odel og eie – et splitter nytt COOLPIX S200 digitalkamera fra Nikon med 7,1 megapikslers oppløsning, til å ta spionbilder med. Dere kan ta båt fra Oslo, Larvik, Kristiansand, Stavanger eller Bergen, og billetten inkluderer både bilen og hele familien.

Slik melder du deg på!
Klar for å være feriespion? Meld deg på i dag ved å fylle ut skjemaet under!

En jury vil velge ut de syv familiene med størst spionpotensial. Husk å skrive navn og alder på alle i familien, hvor dere bor, hvorfor dere kommer til å bli suverene feriespioner – og hvilken uke dere ønsker å reise. Ikke glem å legge ved et bilde av hele familien sammen, samt en e-post-adresse!

Konkurransen er over og vinnerne er trukket!

Les mer på:  www.novasol.no   www.visitnordjylland.dk   www.colorline.no