Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Vil døpe datteren i England

Hertugparet skal ha planer om å returnere til Storbritannia for å døpe datteren.

PLANENE KLARE?: Etter alt å dømme ønsker prins Harry og hertuginne Meghan å døpe datteren hjemme i England. Foto: Splash News / NTB
PLANENE KLARE?: Etter alt å dømme ønsker prins Harry og hertuginne Meghan å døpe datteren hjemme i England. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Ved inngangen av juni ble prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) tobarnsforeldre, da datteren Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor kom til verden.

Foreldrene har ennå til gode å vise frem datteren til den britiske kongefamilien, dét til tross for at prins Harry nylig var tilbake på britisk jord.

Det var i anledning en avduking av en prinsesse Diana-statue, som var ment for å feire den avdøde prinsessens 60-årsdag, at Harry tok turen. Meghan, sønnen Archie (2) og datteren Lilibeth var imidlertid hjemme i California.

Nå kan det derimot virke som at familien på fire har planer om å returnere til England atter en gang, men denne gang i samlet flokk.

- Vil døpe datteren

Ifølge Daily Mail skal prins Harry under sitt nylige besøk ha gitt uttrykk for at han ønsker datteren døpt i Windsor. Det skal kilder ha fortalt til Eden Confidential.

- Harry fortalte flere folk at de ønsker å døpe Lili ved Windsor, akkurat som hennes bror, skal en kongelig kilde ha uttalt, ifølge avisen.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Sønnen Archie ble døpt i juli 2019, to måneder gammel. Det kan derimot se ut til at hertugparet venter noe lenger med å få døpt Lilibeth, med tanke på at pandemien fremdeles herjer i store deler av verden, og innreisekravene er strenge.

Det har de angivelig ikke noe problem med.

- De venter gledelig til omstendighetene tillater det, sier kilden.

Uvenner

Selv om hertugparet visstnok ønsker å døpe datteren i Windsor, er det ikke gitt at det er topp stemning blant kongefamilien når hertugparet returnerer for dåp.

At forholdet mellom enkelte medlemmer av kongefamilien har kjølnet, spesielt det siste året, er ingen nyhet lenger. Etter at Harry og Meghan slang sjokkpåstander til øst og vest om det britiske kongefamilien under sitt oppsiktsvekkende intervju med Oprah Winfrey tidligere i år, er det kanskje ikke annet å vente enn at sår må leges med tid.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Det var av nevnte grunn at det var knyttet stor spenning til Harrys besøk i England tidligere i juli. Selv om den nybakte pappaen tilsynelatende smilte fra øre til øre der han sto ved sin bror prins William (39), skal ikke gleden ha vært like gjensidig.

I hvert fall ikke ifølge kroppsspråk-ekspert Blanca Cobb.

SAMMEN: Prins William og prins Harry avbildet sammen på vei til avdukingen av Diana-statuen tidligere denne måneden. Foto: Yui Mok/Pool Photo/AP/NTB
SAMMEN: Prins William og prins Harry avbildet sammen på vei til avdukingen av Diana-statuen tidligere denne måneden. Foto: Yui Mok/Pool Photo/AP/NTB Vis mer

Overfor Us Weekly kunne hun nemlig fortelle at mens prins Harry flere ganger søkte mot sin bror, tok prins William tilsynelatende lite initiativ tilbake.

- Når Harry faktisk snudde seg med føttene i retning sin bror, så responderte ikke broren med å snu seg mot Harry. Han var mer innesluttet og engasjerte seg mindre med broren, og, etter min mening, forsøkte Harry flere ganger å engasjere seg (i prins William, journ.anm.), sa hun til magasinet.

Gleder seg

Meghan har selv ikke vært tilbake i Storbritannia etter at sjokk-intervjuet med Oprah ble vist for verden i mars. Det er også knyttet stor spenning til hvordan kongefamilien tar imot hertuginnen, med tanke på at hun i intervjuet fyrte løs mot kongefamilien.

Til tross for alt drama, skal det likevel ikke være full krig. Hertuginne Kate (39) uttalte etter fødselen at hun så frem til å møte niesen sin, den dagen hun skulle komme sammen med Meghan og Harry til England.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

Da Kate besøkte grunnskolen Connor Downs Academy i Cornwall i juni, ble hun nemlig spurt om hun hadde noen ønsker for sin da nyfødte niese.

- Jeg ønsker henne det aller beste. Jeg kan ikke vente med å møte henne. Vi har ikke truffet henne enda. Forhåpentligvis vil det skje snart, sa hun, ifølge Page Six.

LES OGSÅ: - Har datet i hemmelighet i ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer