Vil dele premien med andre barn

Åtte år gamle Angelina vant «Norske Talenter» i kveld. - Velfortjent, sier Omer Bhatti.

FEIRET: Etter at TV-kameraene var skrudd av, ble Angelina gratulert av blant andre Mia Gundersen. Foto: FameFlynet
FEIRET: Etter at TV-kameraene var skrudd av, ble Angelina gratulert av blant andre Mia Gundersen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter auditionrunder i Trondheim, Bergen og Oslo, dommerutvelgelse og fem semifinaler, var det endelig klart for den store finalen i «Norske Talenter». Og det varhelt og holdent seerne som  bestemte hvem som vinner heder, ære og 500 000 kroner.

Seieren gikk til åtte år gamle Angelina, har sjarmert hele nasjonen med sin sang - og nådd langt utenfor landegrensene.

- Jeg elsker å synge, og det skal jeg vise dere i kveld, sa Angelina før hun gikk på scenen og sang så vakkert at tårene trillet hos dommerne, programleder Solveig Kloppen – og hos flere i salen, og sikkert foran TV-skjermene også.

FIKK 46 PROSENT AV STEMMENE: En barfot Angelina sang seg inn i nordmenns hjerter i kveld med sangen Summertime. Foto: FameFlynet
FIKK 46 PROSENT AV STEMMENE: En barfot Angelina sang seg inn i nordmenns hjerter i kveld med sangen Summertime. Foto: FameFlynet Vis mer

Grining på høyt nivå

Etterpå tørket dommerne tårene og ga henne enstemmig ros.

- Det er som et eventyr å sitte her og se på deg, Angelina. Tusen takk for det du gir oss, du er en gave. sa Omer Bhatti.

- Det hjelper ikke hvor mange ganger du sier at man ikke skal gråte. Jeg klarer bare ikke å la være. Og jeg hadde lovet meg selv at jeg skulle prøve. Men du treffer noe inni meg når du synger. Du treffer noe inni veldig mange. Om ti år er du 18 år – jeg synes det er helt ufattelig, sa Bjarte Hjelmeland.

- Det er ikke så veldig ofte at jeg blir rørt på den måten som jeg blir når du synger, og i dag var det grining på høyt nivå fra meg. Det var tårer av lykke over at det finnes et menneske som synger så vakkert, det er utenomjordisk. Jeg har aldri opplevd lignende, sa Lisa Tønne.

- Du har fått en gedigen gave som viser seg hos deg som er utrolig ung, en mulighet til å formidle noe til menneskene, og det er en stor oppgave for en åtteåring, og den er sjelden. Det er veldig mange som synger bra, men du har en helt unik formidlingsevne. Det skal du ta vare på, det er stort, det er en gave fra universet, sa Mia Gundersen.

PUR LYKKE: Her gratuleres Angelina av dommer Lisa Tønne. Foto: FameFlynet
PUR LYKKE: Her gratuleres Angelina av dommer Lisa Tønne. Foto: FameFlynet Vis mer

Velfortjent

Angelina fikk 46 prosent av stemmene. Og etterpå var det stor enighet blant de aller fleste om at det ikke kunne vært en annen vinner.

- Det er velfortjent. Hun er en stjerne. Det ville vært rart om hun ikke vant, sier Omer Bhatti til Se og Hør etter at seerstemmene var talt opp.

Og Angelina selv var selvsagt svært glad.

- Er det virkelig sant, sa hun til Se og Hør da TV-kameraene var slått av. - Nå skal jeg feire med sushi og kake!

Pengene har hun en klar plan for. Til TV2 sa hun dette tidligere i dag:

– Hvis jeg vinner, skal jeg dele med de barna som er alene. Og så skal jeg synge for dem!

 

Les også: Klar for Idol Jr.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer