Vil dele barna med utro-Arnold

Nå søker Maria Shriver om skilsmisse fra Arnold Schwarzenegger.

SKILLES: Nå har Maria Shriver søkt om skilsmisse fra Arnold Schwarzenegger. Foto: All Over Press
SKILLES: Nå har Maria Shriver søkt om skilsmisse fra Arnold Schwarzenegger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag søkte Maria Shriver (55) om skilsmisse fra ektemannen Arnold Schwarzenegger (63). Det melder nettstedet People.com.

Californias tidligere førstekvinne skal ha levert søknaden i retten i Los Angeles, to måneder etter at utroskapsskandalen til ektemannen Arnold ble rullet ut i verdenspressen.

Da ble det kjent at Schwarzenegger hadde fått barn med husholdersken Mildred Baena.

Shriver søker ifølge nettstedet om delt foreldreomsorg for barna Patrick (17) og Christopher (13), som ikke ennå er myndige. Det tidligere paret har også døtrene Katherine (21) og Christina (19).

Samtidig søker Shriver om at Arnold skal betale barnebidrag, samt betale for hennes advokat.

Schwarzeneggers advokat, Adam Mendelsohn, hadde ingen kommentar til saken.

Husholdersken Baena uttalte nylig at hun håpet Shriver ville tilgi Scharzenegger, slik at det tidligere paret kunne bli sammen igjen.

- Han er en bra mann og jeg vet han også har det vondt. Han elsker Maria. Jeg håper at de klarer å finne tilbake til hverandre med tiden, sa hun til Hello Magazine.

Da Shriver viste seg fram i begynnelsen av juni gjorde hun det klinkende klart hva hun mente om Schwarzeneggers utroskap, og holdt hånden opp foran fotografen, etter at hun hadde tatt av seg gifteringen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her viser hun seg uten gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer