Kanye West:

- Vil date en som snakker samme språk

Rapperen med stikk til ekskona etter bruddet?

OVER OG UT: Kim Kardashian og Kanye West skilte lag i februar, men sistnevnte ser ut til å ikke ville gi helt slipp på ekteskapet enda. Ifølge kilder skal han derimot ha tydelige preferanser for sin neste utkårede. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
OVER OG UT: Kim Kardashian og Kanye West skilte lag i februar, men sistnevnte ser ut til å ikke ville gi helt slipp på ekteskapet enda. Ifølge kilder skal han derimot ha tydelige preferanser for sin neste utkårede. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det var nok mange som hadde sett det komme, men likevel slo stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye Wests (43) skilsmissenyhet ned som en bombe i februar.

Et av verdens mest kjente ekteskap er nå på vei over i historiebøkene, men det kan virke som at West tviholder på det siste, lille symbolet om kjærligheten som var.

Da rapperen besøkte den kjente DJ-en DJ Khaled (45) nylig, var det flere som bet seg merke i at West fortsatt bruker gifteringen sin.

På et bilde førstnevnte har lagt ut på Instagram, kan man tydelig se en skinnende ring på firebarnsfarens hånd, skriver US Magazine.

PÅ BESØK: Mange har lagt merke til det som ser ut som Kanye Wests giftering på dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram
PÅ BESØK: Mange har lagt merke til det som ser ut som Kanye Wests giftering på dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
RING: Også på dette bildet kan man se en ring på Wests venstre hånd. Foto: Skjermdump fra Instagram
RING: Også på dette bildet kan man se en ring på Wests venstre hånd. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Kanye West kom på overraskelsesbesøk til DJ-en, og på bildet sitter han i en stol i 45-åringens musikkstudio - men det er altså helt andre ting som har skapt overskrifter i pressen etter besøket.

I amerikanske medier har det stadig blitt rapportert at West skal ha forsøkt å redde stumpene av ekteskapet helt til det siste, og at han ikke skal ha ønsket å skille seg i det hele tatt.

AU: Hullet til den ene ørepiercingen til Kim Kardashian hadde nesten grodd igjen. Da får hun en venninne til å hjelpe henne. Video: Se og Hør Vis mer

Page Six skriver på sin side at rapperen angivelig ønsker å date en artist etter skilsmissen.

En kilde forteller at 43-åringen skal ha et ønske om at hans neste kjæreste er en «kreativ person». Årsaken skal være at det er større sjanse for at West og en annen artist vil «snakke det samme språket».

Ville redde ekteskapet

Helt siden skilsmissen ble kjent, har det vært hyppig rapportert at Wests utsvevende liv har tært på forholdet gjennom flere år, og at Kardashian derfor så seg lei av forholdet og søkte om skilsmisse.

I forrige uke skrev Page Six at nettopp disse rapportene skal ha gjort rapperen svært irritert. 43-åringen skal være ekstremt irritert på historien som konstant har blitt presentert om at det er Kardashian som skiller seg fra ham.

Ifølge kilden skal det ha vært West som ønsket å skilles, og ikke Kardashian.

- Faktisk så var det han som sa et helt år at de ikke hadde noe til felles annet enn barna, og at han ville ut av ekteskapet. Hun gjorde alt for å redde ekteskapet, sa kilden til Page Six.

Han skal også ha latt henne søke om skilsmisse først, for å «gi henne verdighet».

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Ba om delt omsorg

9. april skal 43-åringens advokater ha levert inn papirer hvor han ber om delt omsorg for parets fire barn - North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1).

- Dette er ikke det Kanye vil. Hadde det vært opp til ham ville de ikke skilt seg, så å ta dette steget var veldig vondt for ham. Men han har funnet aksept nå, og det er virkelig ikke noen alternativ, uttalte en kilde til Hollywood Life tidligere i april.

Det skal ha vært rapperens bisarre presidentkampanje i fjor som ble den siste dråpen for realitystjernen, til tross for at en rekke kilder senere har uttalt at West har vært lei av å være involvert i Kardashian-familiens liv i lang tid.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Spesielt skal han ha vært lei av familiens overhode Kris Jenner, som han i fjor ga kallenavnet «Kris Jong Un». Den gang skrev han også på Twitter at han ønsket seg skilsmisse fra kona.

LES OGSÅ: Deler nye bilder: - Wow!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer