LETTKLEDD PÅ DANSEGULVET: Kathrine Sørland stod for kveldens mest avslørende kjole i lørdagens utgave av "Skal vi danse". Foto: Lina Hekkli, Se og Hør
LETTKLEDD PÅ DANSEGULVET: Kathrine Sørland stod for kveldens mest avslørende kjole i lørdagens utgave av "Skal vi danse". Foto: Lina Hekkli, Se og Hør Vis mer

Vil danse med rumpeinnlegg

Kathrine Sørland tar i bruk nye knep for å vinne lørdagens «Skal vi danse».

Publisert

SEOGHØR.NO: 

Kathrine Sørland har så langt imponert på dansegulvet i TV 2-programmet «Skal vi danse». Nå tar hun i bruk kreative virkemidler for å sanke enda flere stemmer. Til lørdagens sambadans har den tidligere toppmodellen gått til anskaffelse av en sort truse med tre centimeter fyll på hver rumpeball.

- Jeg har alltid drømt om å ha større hofter og rumpe, men har aldri klart å få det selvom om jeg trener og spiser. Med denne fine dingsen føler jeg at kroppen får litt balanse mellom bryster og bak, sier Sørland til VG.

DANSEFAVORITTER: Kathrine og Tom-Erik er odds-favorittene til å vinne hele dansekonkurransen.  Foto: FameFlynet
DANSEFAVORITTER: Kathrine og Tom-Erik er odds-favorittene til å vinne hele dansekonkurransen. Foto: FameFlynet Vis mer

Men selvom Sørland velger å gi bakenden et lite løft, betyr ikke at Kathrine kunne latt seg friste til å pynte permanent på kroppsdelen.

- Jeg syns ikke man skal fikse på kroppen. Alt med måte i så fall. Implantater i baken kunne jeg aldri gått for. Det ville vært for skummelt. Hvorfor skal man ha silikon i rumpa når man kan bruke denne?, spør Kathrine til avisen.

LES OGSÅ:   Sørland fikk grisete foto

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer