Victor Sotberg:

- Vil bruke kraften riktig

«Skal vi danse»-aktuelle Victor Sotberg setter pris på å få formidle budskapene sine på en ny plattform.

FAVORITT: Victor Sotberg har markert seg som en av favorittene i årets «Skal vi danse», og er tydelig på at han vil bruke den nye plattformen sin - nemlig danseparketten - til å spre gode og viktige budskap. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
FAVORITT: Victor Sotberg har markert seg som en av favorittene i årets «Skal vi danse», og er tydelig på at han vil bruke den nye plattformen sin - nemlig danseparketten - til å spre gode og viktige budskap. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sist lørdag var det duket for nok en runde med «Skal vi danse», der Jan Tore Kjær (50) trakk det korteste strået og måtte takke for dansen.

Dermed er det nå åtte kjendiser igjen i dansekonkurransen, som alle kjemper om å nå helt til topps og stikke av med seieren.

Blant disse er Youtuber Victor Sotberg (28), som forrige helg bokstavelig talt klinte til på parketten. Dommerne belønnet Sotberg og dansepartneren Rikke Lund (22) med 31 poeng, og dermed ble de liggende i toppsjiktet på den endelige resultatlisten til dommerne.

Paret slapp også unna den fryktede danseduellen, og er nå i full gang med forberedelsene til denne lørdagens sending.

Klart budskap

Da Sotberg på lørdag skulle danse til et øyeblikk som har betydd mye for ham i livet, valgte han å formidle sitt første kyss med en annen gutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer