<strong>NRK-AKTUELL:</strong> Anders Danielsen Lie (t.v), Viktoria Winge, Anders Baasmo Christiansen spiller alle biologiske barn av en gal mann i «Koselig med peis». Foto: NRK
NRK-AKTUELL: Anders Danielsen Lie (t.v), Viktoria Winge, Anders Baasmo Christiansen spiller alle biologiske barn av en gal mann i «Koselig med peis». Foto: NRK Vis mer

Vil bort fra rampelyset

Den norske skuespilleren har fått nok av all oppmerksomheten...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller, kjendislege og platedebutant Anders Danielsen Lie (32) har fått nok av all oppmerksomheten. Til Dagbladet forteller 32-åringen at han kommer til å forsvinne fra rampelyset snart.

- Store deler av 20-åra trodde jeg at jeg ikke trengte ferie og fritid. Nå tenker jeg mer og mer på akkurat det. Jeg har åpenbart et problem med å gjøre valg og kjenner at jeg kan bli utslitt av å hele tiden flytte oppmerksomheten fra et felt til et annet. Men nå forsvinner jeg fra alt, sier Danielsen Lie til avisen.

Skuespilleren er for tiden aktuell i  «Koselig med peis» på NRK1, men til sommeren trekker han seg tilbake for å bli turnuslege.

- Jeg har tenkt mye de siste årene på om showbiz er noe for meg. Jeg interesserer meg jo for musikk, film og litteratur, men jeg er velig usikker på om det er noe jeg vil holde på med på sikt, men tanke på min mentale hygiene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne lista gir norsk filmsjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer