FIKK KYSS: Anna var en av syv "Ungkaren"-deltagere som fikk et kyss av Jørgen Festervoll under innspillingen i Sør-Afrika. Men torsdag måtte den barmfagre svensken hjem... Foto: TVNorge
FIKK KYSS: Anna var en av syv "Ungkaren"-deltagere som fikk et kyss av Jørgen Festervoll under innspillingen i Sør-Afrika. Men torsdag måtte den barmfagre svensken hjem... Foto: TVNorgeVis mer

Vil bli Ungkarskvinnen

- Nå venter jeg på at TVNorge ringer...

SEHER.NO: Etter nok en dramatisk episode av TVNorges realitysuksess "Ungkaren 20 vs. 40", var det Anna Westerman (35) og Lene Gundersen (22) som måtte pakke baggene og reise hjem fra Sør-Afrika og Ungkar Jørgen Festervoll (30) torsdag.

Men selv om det var litt kjipt å bli dumpet på tv, depper ikke svenskfødte Anna av den grunn.

Nå håper den barmfagre 35-åringen på en videre karriere innen tv. Kanskje som en mulig Ungkarskvinne...

- Nå venter jeg på at TVNorge ringer og at de vil ha en Ungkarskvinne neste år... hehe... Neida, jeg vet ikke. Men det er godt mulig at jeg hadde takket ja til det. Jeg er jo litt gal, humrer den livlige blondinen til Seher.no.

Det å skulle dele én mann med mange andre, synes nemlig Anna at var litt vanskelig.

- Det var vanskelig å dele..når man er interessert i en mann er det selvfølgelig vanskelig å se ham kline med andre, innrømmer hun.

35-åringen var svært åpen rundt sin egen kropp under oppholdet i Sør-Afrika, og innrømmet at hun har lagt inn silikon i brystene for over 50.000 kroner.

På grunn av sine uttalelser, er hun også en av dem som har skapt størst debatt blant "Ungkaren"-fansen. Blant annet har hun blitt omtalt som en "pensjonert Barbie".

Det bryr hun seg likevel fint lite om.

- Folk skriver så mye at en kunne nesten tro det var Miss Norge man var med på. Jeg bryr meg ikke om det. Hvis folk ikke skjønner at dette er tv og at jeg er en humoristisk jente, så får de bare tro det de vil, forteller hun.

Det er allerede kjent at flere av de utstemte jentene, deriblant Linn-Eva Sørlie (20) og Pia Håkegård (20), har fått seg kjæreste etter "Ungkaren"-innspillingen.

Men Westerman har fortsatt til gode å finne "mannen i sitt liv".

- Nei, jeg har ingen kjæreste enda, sier hun, og legger til at hun synes det er litt rart at de andre jentene har fått seg kjærester mens programmet fortsatt går på tv.

- Jeg skjønner ikke helt at de har fått det til. Man er jo single, men "opptatt" likevel. Jeg er en ordentlig jente jeg vettu. Men det blir fantastisk å date igjen.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdager kl. 21.30!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kom et kvarter for sent til farens død