Vil bli mamma som 50-åring

Kelly Preston er ikke redd for å bli mamma igjen, til tross for at hun mistet sønnen sin i 2009.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var i 2009 at Kelly Preston (49) og John Travolta (58) mistet sønnen Jett, etter at han fikk et anfall. Jett ble 16 år, og hadde Kawasaki-syndromet, som rammer immunsystemet. Men Kelly er ikke redd for å bli mor på ny, selv om det innebærer en høyere helserisiko å bli mor etter 40.

- Selv om det blir å tøye grensene, skulle jeg gjerne hatt enda et barn, sier Kelly Preston i programmet The Conversation, som går på kanalen Lifetime.

Men hun har allerede fått ett barn etter Jetts tragiske bortgang. Halvannet år etter dødsfallet fødte hun sønnen Benjamin Hunter Kaleo Travolta. Og han skal ha bidratt til å dempe sorgen, slik at Preston nå nyter livet igjen.

- Jeg har opplevd et enormt tap. Ingen burde oppleve å miste et barn. Men jeg vil videreformidle at man kommer seg igjennom smerten. Man kan få livslysten tilbake.

Skuespillerparet har vært gift siden 1991, og har nå to barn sammen, Benjamin (2) og den 12 år gamle datteren Ella Bleu.

Kelly Preston er selv skuespiller, og spiller for tiden inn filmen om New Yorks kjente mafiaboss John Gotti, der hun spiller datteren hans Victoria.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bombarderes med sex-anklager fra menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer