Vil bli kjendis-stylist

Tilde Karlsen har drømt om å være med i Frøken Norge siden hun var barn. Endelig gikk drømmen i oppfyllelse.

SOFIE NORDAHL: Brenner for rettfedighet og likestilling. I tillegg er hun veldig i mot dødsstraff, og vil prøve å gjøre noe med problemet hvis hun en gang får sjansen. Foto: Geir A. Olsen
SOFIE NORDAHL: Brenner for rettfedighet og likestilling. I tillegg er hun veldig i mot dødsstraff, og vil prøve å gjøre noe med problemet hvis hun en gang får sjansen. Foto: Geir A. Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vakre misser!


SEHER.NO: Studenten Tilde Karlsen (17) møter torsdag glamourmodellen Sofie Nordahl (20) til duell.


Begge jentene innrømmer at de får en god del oppmerksomhet av gutter, særlig på sms. Tilde synes det kan være litt slitsomt i blant, men også morsomt, forteller hun i et intervju med Frøken Norge-Nytt på TVNorge.


I tillegg til å gå på frisørlinja på Sandefjord videregående skole har 17-åringen en deltidsjobb i en hudpleiesalong. Der gir hun massasjer og enkle ansiktsbehandlinger.


- Det jeg driver med på jobb og skole kan jeg vel si passer helt perfekt for meg siden den store drømmen senere er å bli stylist. Den store drømmen er å kunne style kjendiser og kanskje etterhvert få beveget meg til utlandet, skriver Tilde i bloggen sin på Frøken Norge sine hjemmesider.


Hun håper å kunne jobbe med både hår og makeup, og startet allerde som liten med å style venninnene sine.


- Jeg synes det er gøy å kunne gjøre folk fine og vite at de blir fornøyde med seg selv etterpå, sier hun i intervjuet med Frøken Norge-Nytt.


Se duellen kl. 17.25 og 18.55 torsdag og stem på din favoritt (ekstern lenke).


Se jentene i bikini her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer