Lala Kent:

Vil bli gravid på egenhånd

- Vil bare bruke sæddonor.

GRAVIDITET: Lala Kent legger ikke skjul på at hun vil bli gravid igjen, men denne gangen på en litt annen måte. Foto: Eric Charbonneau / REX / Shutterstock / NTB
GRAVIDITET: Lala Kent legger ikke skjul på at hun vil bli gravid igjen, men denne gangen på en litt annen måte. Foto: Eric Charbonneau / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Lala Kent (32) ble for alvor kjent gjennom den populære TV-serien «Vanderpump Rules». Hun er ikke fremmed for å si akkurat hva hun mener, og har stått for mye drama og intriger som har utspilt seg på skjermen i løpet av årene.

Den frittalende 32-åringen har tidligere vært forlovet med filmprodusenten Randall Emmett (51), som hun begynte å date mens serien ble filmet, til tross for at han fremdeles var gift.

I 2021 fikk de datteren Ocean, men siden den gang har forholdet slått sprekker. Kent har nemlig gått hardt ut mot ekskjæresten og blant annet anklaget ham for utroskap. Etter mye oppstyr over lang periode, har hun nå sett seg lei av menn. Det skriver Page Six.

SPERM: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl tok med «Bloggerne» på fertilitetsklinikken for å sjekke spermen til Aleksander. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Til tross for det, drømmer hun fortsatt om å få enda et barn.

Kent gjestet nylig podkasten «Scheananigans», som ledes av hennes kollega Scheana Shay (37). Der avslører hun at hun nå planlegger å få sitt andre barn, men denne gangen uten en partner.

- Jeg vil bare bruke en sæddonor, punktum. Jeg vil ikke engang prøve å gjøre det på en annen måte. Jeg vil ikke ha en annen person involvert, sier hun i podkasten, og fortsetter:

- Jeg tenker at jeg rundt sommeren skal prøve å bli gravid. Så, siden jeg er ganske klar, kan jeg like greit bare sette i gang med insemineringsprosessen, fortsetter hun.

Videre forklarer realitystjernen at hun vil benytte seg av intrauterin inseminasjon (IUI). Da blir sperm satt inn i kvinnens livmor for å komme nærmeret egget, noe som øker sannsynligheten for befruktning, ifølge Fertility.

FØDSEL: I den nyeste sesongen av «Funkyfam» får seerne være med når Jørgine Massa Vasstrand føder sitt fjerde barn. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/TV 2. Vis mer

Kent forteller at hun er klar over at hun plutselig kan møte en mann som kommer inn i livet hennes. Hun mener imidlertid at forhold i Los Angeles, hvor hun bor, har en tendens til å ikke vare.

- Det er så stor sjanse for at det ikke fungerer, spesielt der vi bor. Jeg tar ikke sjansen. Jeg er fortsatt påvirket etter alt som har skjedd i livet mitt.

LES OGSÅ: Realitystjernen røper uvanlig babynavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer