VIL LEVE IGJEN: Simon Cowell vil leve på ny, når vitenskapen tillater det. Foto: Stella Pictures
VIL LEVE IGJEN: Simon Cowell vil leve på ny, når vitenskapen tillater det. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vil bli fryst ned når jeg dør

Simon Cowell håper på et liv nummer to.

SEHER.NO: "Idol" og "X Factor"-dommeren Simon Cowell (49) har sagt både det ene og det andre om deltagere i de populære TV-programmene i flere år. Hvis han nå får det som han vil, kan han muligens også gjøre det samme i neste århundre.

Cowell har nemlig et stort ønske om å bli fryst ned når han dør, slik at han kan bli bringet tilbake til liv ved en senere anledning.

- Jeg har bestemt meg for å fryse meg selv ned når jeg dør. Dere vet, man betaler masse penger og blir lagt i en fryseboks umiddelbart etter man er erklært død.

- Medisinsk vitenskap må jo virke en dag. Sånn at man kan bli bringet tilbake til liv i det neste århundret eller noe sånt. Og jeg vil være tilgjengelig når det skjer, sa han til gjester ved en middag arrangert av Storbritannias statsminister Gordon Brown.

Det koster et sted mellom 200.000 kroner og 1.2 millioner kroner å få kroppen sin nedfrosset etter dødsfall. Per dags dato er rundt 160 personer fryst ned for øyeblikket, men over 1000 personer har meldt seg på en slik ordning.

Det ble tidligere i februar hevdet at Cowell bombarderte eks-kjæresten Terri Seymour med tekstmeldinger. I det siste skal de ha blitt observert sammen ved et par anledninger.

Kanskje år 2100 har noe godt å bringe for både Cowell og Seymour?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Bombarderer eksen med sms