NABOKRANGEL: Dersom Jennifer Aniston flytter inn ved siden av Angelina Jolie og Brad Pitt i London kan det føre til krangel.  Foto: All Over Press
NABOKRANGEL: Dersom Jennifer Aniston flytter inn ved siden av Angelina Jolie og Brad Pitt i London kan det føre til krangel. Foto: All Over Press Vis mer

Vil bli eksens nye nabo

Jennifer Aniston har sett på hus i nærheten av Brad Pitt og Angelina Jolie i London.

Publisert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (43) har lenge vært singel, men det siste året har hun funnet lykken med skuespilleren Justin Theroux (40). Allikevel klarer hun ikke å gi helt slipp på eks-mannen Brad Pitt (48) og kan nå bli hans nye nabo i London.

Aniston er nemlig på husjakt i eksklusive Richmond, og skal ha sett på flere hus i nærheten av huset Brad og kjæresten Angelina Jolie (36) har leid de siste årene.

- Hun har ikke hatt mye kontakt med Brad siden skilsmissen i 2005, men hvis de bor i det samme nabolaget kan det føre til pinlige møter, sier en kilde til The Sun.

Jennifer skal ha et svært kjølig forhold til Angelina, som forførte Brad under innspillingen av «Mr & Mrs Smith» mens han ennå var gift med «Friends»-stjernen. 

Superparet ble nylig forlovet og planlegger å tilbringe store deler av de neste to årene i London, der de blant annet skal spille inn nye filmer. Jennifer er allerede i gang med innspillingen av komedien «Miss You Already» i London.

Pitt og Jolie kom denne uken tilbake til Richmond etter en ferie på Galápagosøyene med sine seks barn.


Andre kjendiser som har bodd i Richmond er George Clooney, Johnny Depp og Sandra Bullock. 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kopierte rivalens kjole   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer