VIL HA POLITIHJELP: - Michael oppfører seg så vanvittig at Lindsay har kontaktet sin advokat og bedt ham om å ordne det, sier en anonym kilde til New York Post. Foto: All Over Press
VIL HA POLITIHJELP: - Michael oppfører seg så vanvittig at Lindsay har kontaktet sin advokat og bedt ham om å ordne det, sier en anonym kilde til New York Post. Foto: All Over PressVis mer

Vil beskyttes mot pappa

Skuespillerstjernen har søkt politiet om hjelp.

SEHER.NO: Forholdet mellom Lindsay Lohan (22) og hennes far er så tilspisset at skuespillerstjernen er redd for ham. Nå har hun søkt om politibeskyttelse.

Den svært så kristne Michael Lohan kan nemlig ikke tolerere at datteren hans lever sammen med en annen kvinne. Gjentatte ganger har han tordnet offentlig mot Lindsays kjæreste, Samantha Ronson (31).

Sist kalte han den biritiske DJ'en for "avskyelig", og en "ekkel variant av menneskeheten". Lindsay på sin side har også gått til motangrep mot sin far, men nå har Michaels utspill blitt så grove at "Mean Girls"-stjernen altså vil ha beskyttelse fra lovens håndhevere.

Ifølge morgenavisen New York Post frykter skuespilleren at faren skal skade henne.

- Michael oppfører seg så vanvittig at hun har kontaktet sin advokat og bedt ham om å ordne det, sier en anonym kilde.

Avisen mener å vite at Lohans lillesøster Ali og hennes mor Dina allerede har fått innvilget beskyttelse.

- Ingen av dem vil snakke med Michael før han får hjelp, lyder det.

Ryktene om Lindsay og Samanthas lesbiske forhold har svirret lenge, men det var først tidligere denne måneden at skuespilleren selv bekreftet forholdet i et radiointervju.

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Frykter LiLo skal gå lei av lesbesexen