Vil begraves i en tønne og la alle ta en slurk

Johnny Depp ble inspirert av kompisen som ble skutt ut av en kanon.

SPILLER KOMPISEN: Tidligere i år var det utenlandsk premiere på filmen «The Rum Diary», hvor Depps hovedrollefigur er basert på Thomson og hans historie. Filmen er å se på norske kinoer fra 25. november. Foto: Stella Pictures
SPILLER KOMPISEN: Tidligere i år var det utenlandsk premiere på filmen «The Rum Diary», hvor Depps hovedrollefigur er basert på Thomson og hans historie. Filmen er å se på norske kinoer fra 25. november. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den siste tiden har Johnny Depp (47) vært en hyppig gjenganger i sladderpressen. Ikke på grunn av filmmeritter, men for at han, etter alt å dømme, har begynt å drikke igjen og fordi at han har kommet med saftige uttalelser om at han føler seg voldtatt av media.
 
Nå har den populære skuespilleren gjort det igjen - denne gangen handler det om hans egen død:

- Jeg har lyst til å bli begravet i en whiskey-tønne, og så kan alle ta en slurk under seremonien, avslører han ifølge The Sun.

Den morbide ideen er inspirert av den amerikanske forfatteren Hunter S. Thompson. Depp spilte i filmen «Frykt og avsky i Las Vegas», som er inspirert av Thompsons bok, og spiller nå inn filmversjonen av en annen Thompson-bok  «The Rum Diary». Thompson tok livet av seg i 2005. Han ønsket da å bli kremert og skutt opp fra en kanon som var plassert på toppen av et tårn.

Depp oppfylte sin venns ønske, og håper nå at noen skal oppfylle hans den dagen han dør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Berlusconi satser på en popkarriere 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer