Vil begraves i egen hage

- Jeg har ikke hørt om noe lignende.

ADVOKAT PÅ SAKEN: Milliardæren har satt advokat Paal Thoresen på saken, slik at hun til slutt får det som hun vil. Foto: SCANPIX
ADVOKAT PÅ SAKEN: Milliardæren har satt advokat Paal Thoresen på saken, slik at hun til slutt får det som hun vil. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Milliardær Mille-Marie Treschow (57) ønsker å bli gravlagt i sin egen hage, og bruker advokat for å få viljen sin.

Ifølge VG er det en tradisjon i Treschow-familien å bli gravlagt i hagen til Fritzøehus i Larvik. Tradisjonen stammer fra den danske adelen.

Det er advokat Paal Thoresen som har fått jobben med sørge for at Treschow får det som hun vil. Han har vært i kontakt med Fylkesmannen i Vestfold, og drøftet saken med Larviks kirkeverge, Hans Onarheim.

- Det er klart hun er fornøyd med svaret. Det er en lang tradisjon som nå kan føres videre, sier Thoresen til VG.

Onarheim har aldri fått en lignende forespørsel tidligere.

- Nå har jeg bare vært kirkeverge i ett år, men jeg har jobbet som prest i 28 år. Da saken kom på mitt bord må jeg innrømme at det var helt nytt for meg. Jeg har aldri tidligere fått en slik forespørsel, sier han til avisen, og forteller videre at han aldri har hørt om lignende.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Drapssiktet var besatt av Mille-Marie