Jessica Simpson og Natalie Portman:

Vil begrave stridsøksen etter jomfrubråk

- Kvinner skal ikke behøve å krangle.

FIKK KJEFT: Popsangeren Jessica Simpson var alt annet enn fornøyd med måten Hollywood-stjernen Natalie Portman (t.v.) framstilte henne i et intervju. Foto: NTB Scanpix
FIKK KJEFT: Popsangeren Jessica Simpson var alt annet enn fornøyd med måten Hollywood-stjernen Natalie Portman (t.v.) framstilte henne i et intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen kjendisfeider er mer underlige enn andre. For hvem hadde sett for seg at popstjernen Jessica Simpson (38) og Hollywood-skuespiller Natalie Portman (37) fikk noe å krangle om?

Det hele startet med at sistnevnte stilte opp i et intervju med USA Today tidligere denne måneden, der hun blant annet uttalte følgende:

- Jeg kan huske hvordan det var å være tenåring og se Jessica Simpson pryde forsiden av et magasin i bikini, med sitatet «Jeg er jomfru». Det gjorde meg forvirret, for jeg skjønte ikke hvilket budskap hun ønsket å sende til meg som kvinne og jente.

Tok det personlig

Svaret fikk Portman etter at ovennevnte intervju sto på trykk. Og det var en heller fornærmet Simpson som tok til sosiale medier for å kommentere Portmans uttalelser.

«Jeg ble skuffet da jeg leste dette. Som offentlige personer er vi begge klar over at vi ikke alltid har kontroll over materiale som publiseres, og at bransjen vi tilhører ofte forsøker å definere og sette merkelapper på oss. Jeg er uansett oppdratt til å være meg selv, og respektere alle måter kvinner ønsker å uttrykke seg på», freste Simpson i et langt Instagram-innlegg, der hun videre påpekte at det «ikke alltid må handle om sex».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer