Elena Belle og Anna Anka:

Vil begrave stridsøksa

Anna Anka ønsker å hjelpe Elena Belle ut av sorgen, etter at sistnevnte mistet ektemannen i vår.

ÅPENT BREV: I et brev på Instagram skriver Anna Anka at hun gjerne vil ta opp kontakten med Elena Belle igjen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
ÅPENT BREV: I et brev på Instagram skriver Anna Anka at hun gjerne vil ta opp kontakten med Elena Belle igjen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

I starten av mars kom den triste nyheten om at Hollywoodfruen Elena Belle (35) hadde mistet ektemannen, Michael Theanne. Han ble bare 45 år, og kollapset under en tur med hundene ikke langt fra parets hjem i Los Angeles.

Belle og Theanne møttes på Ibiza i 2015, og giftet seg på stillehavsøya Bora Bora året etter. I 2017 meldte datteren Luna Belle Theanne (3) sin ankomst.

Paret figurerte ofte sammen i «Svenske Hollywoodfruer», som i Norge sendes på TV3, sammen med andre fruer som Maria Montazami (54), Gunilla Persson (61) og Anna Anka (49).

Sistnevnte frue har gjennom årenes gang ikke hatt det beste forholdet til Belle, og ved flere anledninger har det vært tydelig at duoen ikke har kommet godt overens.

Ikke-eksisterende relasjon

Det hele ble også bekreftet nylig, etter at 35-åringen fikk et spørsmål på sin Instagram om Anka hadde gitt lyd fra seg og kondolert etter dødsfallet. Det har nemlig en rekke av de andre Hollywoodfruene gjort.

Belle kunne da avsløre at forholdet mellom de to fruene er ikke-eksisterende, og at 49-åringen ikke hadde kontaktet henne.

- Nei, det har hun ikke gjort. Det er ikke noe jeg forventet heller. Tror ikke det mennesket har noen følelser i det hele tatt, skrev hun.

Nå velger imidlertid den tidligere «Camp Kulinaris»-profilen å skrive et åpent brev til Elena Belle, der hun forteller om sitt syn på relasjonen.

ÅPENT BREV: Anna Anka valgte å publisere et brev, skrevet til Elena, på sin Instagram. Foto: Skjermdump Instagram
ÅPENT BREV: Anna Anka valgte å publisere et brev, skrevet til Elena, på sin Instagram. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Å oppleve sorg over lang tid er ikke bare usunt og uproduktivt - individuelt og sosialt - men det er også unødvendig», åpner hun brevet med.

SØL: Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka har markert seg under årets utgave av «Camp Kulinaris». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

Vil begrave stridsøksen

Videre skriver hun at smerte ikke er nødvendig for å minnes noen, at døden er en naturlig og nødvendig del av livet, samt at forhold er vår største lærdom.

«I min livsstilscoaching benytter jeg meg av en sorgteknikk og får mennesker til å overvinne disse følelsene (med mindre de er avhengige av smerte og lidelse, og tror at de får flere fordeler av det). Jeg eliminerer følelser av tap og sorg gjennom å balansere menneskers oppfatning. Jeg vil mer enn gjerne hjelpe deg», fortsetter hun.

Avslutningsvis kommer hun med en aldri så liten oppfordring til 35-åringen, der Hollywoodfruen skriver at hun gjerne vil gjenoppta vennskapet.

«Det er opp til oss. Ingen i sitt rette sinn vil se deres nære og kjære lide etter deres bortgang. Det er på tide at vi begraver stridsøksa og gjenopptar vennskapet vårt. Jeg er her for deg!»

Elena Belle har foreløpig ikke kommentert Anna Ankas åpne brev.

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

- Ikke et horeprogram

I «Svenske Hollywoodfruer» har tv-seerne fått følge fruene på en rekke glamorøse tilstelninger og luksuriøse eventer. Programmet var imidlertid ikke helt fremmed for krangler, slagsmål og dramatikk - spesielt mellom fruene selv.

På sine kjente «fruelunsjer», der alle fruene møtes for å spise lunsj sammen, har det gjennom åra blitt en god del tårer og frustrasjon. Det er nemlig her det har blitt tydelig at fruene har ulike meninger om det meste, og at ikke alle kommer like godt overens med hverandre.

Det var imidlertid ikke bare på lunsjene fruene barket sammen. Under en pressefotografering oppsto det nemlig drama mellom nettopp Belle og Anka, etter at sistnevnte anklaget Belle for å være en dårlig mor. Hun var også tydelig på at hun ikke likte kjolen hun hadde på seg.

- Skal du ha på deg den? Jeg liker ikke den der bimbo-looken, og det er det du viser. Hollywoodfruer er classy, det er ikke et horeprogram, uttalte Anka den gang.

LES OGSÅ: Anna Anka hudfletter de andre Hollywoodfruene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer