Elena Belle og Anna Anka:

Vil begrave stridsøksa

Anna Anka ønsker å hjelpe Elena Belle ut av sorgen, etter at sistnevnte mistet ektemannen i vår.

ÅPENT BREV: I et brev på Instagram skriver Anna Anka at hun gjerne vil ta opp kontakten med Elena Belle igjen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
ÅPENT BREV: I et brev på Instagram skriver Anna Anka at hun gjerne vil ta opp kontakten med Elena Belle igjen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

I starten av mars kom den triste nyheten om at Hollywoodfruen Elena Belle (35) hadde mistet ektemannen, Michael Theanne. Han ble bare 45 år, og kollapset under en tur med hundene ikke langt fra parets hjem i Los Angeles.

Belle og Theanne møttes på Ibiza i 2015, og giftet seg på stillehavsøya Bora Bora året etter. I 2017 meldte datteren Luna Belle Theanne (3) sin ankomst.

Paret figurerte ofte sammen i «Svenske Hollywoodfruer», som i Norge sendes på TV3, sammen med andre fruer som Maria Montazami (54), Gunilla Persson (61) og Anna Anka (49).

Sistnevnte frue har gjennom årenes gang ikke hatt det beste forholdet til Belle, og ved flere anledninger har det vært tydelig at duoen ikke har kommet godt overens.

Ikke-eksisterende relasjon

Det hele ble også bekreftet nylig, etter at 35-åringen fikk et spørsmål på sin Instagram om Anka hadde gitt lyd fra seg og kondolert etter dødsfallet. Det har nemlig en rekke av de andre Hollywoodfruene gjort.

Belle kunne da avsløre at forholdet mellom de to fruene er ikke-eksisterende, og at 49-åringen ikke hadde kontaktet henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer