Vil bare date rike menn

- Jeg vil ikke være en mamma som tar hånd om noen finansielt. Se video!

VIL DATE RIKINGER: Anna Anka forteller Seher.no at hun vil ha en mann som er finansielt stødig. Foto: Anders Myhren / Seher.no
VIL DATE RIKINGER: Anna Anka forteller Seher.no at hun vil ha en mann som er finansielt stødig. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Anna Anka snakke om hvilke menn hun faller for nederst i saken.  

SEHER.NO: Anna Anka er denne sommeren å se som en krevende arbeidsgiver i den svenske realityserien "Anna Anka søker assistent" på TV3.

Privat er den svenske Hollywoodfruen i ferd med å skilles fra sin suksessfulle artist-ektemannen Paul Anka. Gjennom deres ekteskap er Anna Anka vant til enorme villaer, luksushoteller og privatfly. Og da Seher.no møtte den single TV-stjernen i begynnelsen av juli innrømmet hun at hun ikke faller for hvilke menn som helst.

- Når det gjelder hva slags menn jeg er aktuell for er jeg veldig nøye. De skal være veldig mannlige, jeg vil ikke ha en liten smågutt som ikke har funnet sin identitet. De skal være selvstendige og de skal være finansielt stødige, sier Anna Anka til Seher.no.

Tidligere i år innrømmet Anna Anka overfor Aftonbladet at hun datet en ny mann. Selv om hun ikke ville gå ut med hvem hennes nye flamme var, fortalte hun at han var en svært mektig amerikansk mann. Og Anka bekrefter at penger er en viktig faktor for henne i et forhold.

- Jeg vil ikke føle at jeg er en mamma som skal ta hånd om noen finansielt. Jeg vil ha noen som har sitt eget, vet hvem de er og som kan ta hånd om seg selv uten å være avhengig av meg. Det er lite attraktivt for en kvinne å skulle forsørge enn mann, forteller Anka.

- Man kan treffe en som er jevnbyrdig, men ikke en som man tenker "Å gud, nå skal jeg forsørge ham" og at han ikke har noen jobb eller bosted. Du vet, det er så lite tiltalende for meg.

Anna Anka skværet denne sommeren opp med Paul Anka etter at en intens og offentlig skittkasting hadde pågått i diverse medier i månedsvis. Årsaken til skilsmissen var ifølge Anna at ektemannen ikke støttet henne da hennes karriere skjøt fart, og forventet at hun skulle være der for ham hele tiden.

Anna Ankas fremtidige mann, derimot, er nødt til å være der for henne.

- Det er viktig at de støtter meg i mine avgjørelser. Mange menn har ingen interesse og tenker "Okay, gjør som du vil", men jeg vil ikke ha en sånn mann. Jeg vil ha en som man kan prate med og som man føler et fellesskap med. Det er ikke bare seksuelt, men det må være mye mer, sier Anna Anka til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen

Se Anna Anka snakke om hvilke menn hun faller for her:[obj:media:8791]