AVSLØRT: Linus slapp mange skjeletter ut av skapet, men hevder det kun var taktikk for å lure løgndetektoren. Foto: kanal5.se
AVSLØRT: Linus slapp mange skjeletter ut av skapet, men hevder det kun var taktikk for å lure løgndetektoren. Foto: kanal5.seVis mer

Vil avsløre nordmenn

"Sannhetens øyeblikk" har sjokkert svenskene, kommer snart i norsk utgave.

SEHER.NO: Denne uken ble Linus Erkhammar (26) og Sofia Aspelund (23) kjent i hele Sverige da Linus innrømte utroskap på direkten i gameshowet "Sannhetens øyeblikk". Sofias reaksjon var hjerteskjærende, og deres fem år lange forhold ble lagt i knus. Nå søker TVNorge deltakere til samme programkonsept.

- Det er et morsomt konsept- et annerledes gameshow, som vi håper engasjerer deltakerne og publikum som ser på, sier Ingerid medhus, pressesjef i TVNorge til Dagbladet.

Programmet ble populært i USA, men både der og i Sverige har det oppstått mye kritikk for at serien fornedrer deltakerne og ødelegger forhold.

Gameshowet går ut på at deltakrene blir stilt tøffere og tøffere spørsmål, om alt fra: har du hatt bedre sex med noen annen enn din nåværende partner, eller om du synes du er vakrere enn din søster. Men også om spørsmål som kan avsløre kriminelle forhold, som hvorvidt deltakeren har stukket fra en bilulykke, eller lurt et forsikringsbyrå.

Linus innrømte, i tillegg til utroskap, at han hadde stjålet penger fra kjæresten og syntes at kameratenes kjærester var penere enn Sofia. På det tjente han 75 000 svenske kroner, som han skal ha delt med eks-kjæresten.

Se Linus avsløre utroskap på direkten her!

Selv ser ikke Medhus noe betenkelig med eventuelle negative følgene av avsløringene.

- Hvis en person har vært utro, så er det jo galt i utgangspunktet.

Allerede har 800 meldt seg på til TVNorge i håp om å bli en av deltakerne.

LES OGSÅ: Brøt sammen i svensk sjokk-tv