Khloé Kardashian:

- Vil at hun skal ha et søsken

Realitystjernen letter på sløret om fremtidige babyplaner.

MAMMA: Khloé Kardashian er allerede mor til lille True. Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun gjerne vil ha flere barn. Foto: Instagram / Khloé Kardashian
MAMMA: Khloé Kardashian er allerede mor til lille True. Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun gjerne vil ha flere barn. Foto: Instagram / Khloé Kardashian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2018 ble Khloé Kardashian (37) og av-og-på kjæresten Tristan Thompson (30) foreldre til vesle True (3). Mens NBA-proffen har en sønn fra et tidligere forhold, så var dette tv-profilens første barn.

I løpet av de siste årene har Kardashian/Jenner-klanen rukket å vokse seg til en stor gjeng, og familiens overhode, Kris Jenner (65), har til nå hele ti barnebarn.

Noen av kusinene og fetterne er jevngamle, og sist måned avslørte Khloé at datteren tror at enkelte av dem faktisk er søsknene hennes. Selv har hun ikke hjerte til å fortelle treåringen at dette ikke stemmer.

- Det er fantastisk. Jeg ber om at det aldri tar slutt, fortalte 37-åringen til E! News, og la til at det spesielt gjelder «trillingene» True, Chicago og Dream, men også Kims yngste sønn Psalm.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Merkelig nok tror de alle sammen at de er søsken. Vi kaller Psalm for «baby Psalm», så True sier alltid «broren min» om ham og jeg retter ikke på henne fordi jeg synes det er så søtt, delte hun, ifølge nettstedet.

Flere barn?

Realitystjernen, som selv har fem søsken, har aldri lagt skjul på at hun selv også ønsker seg flere barn. Men etter at det ble slutt med Tristan i juni, så har 37-åringen vært singel.

Denne uken skrev hun i et Twitter-innlegg at tiden med datteren flyr av sted.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

«Hvordan har babyen min vokst så fort fra meg?» undret hun med tydelig hentydning til at tiden tiden gjerne kunne stoppet opp litt.

Da kom det raskt fra en fan:

«På tide med en ny en».

Hvorpå Khloé svarte:

«Hehehe. Jeg vil at hun skal ha et søsken. Hvis det er guds plan».

- En velsignelse

Dette er ikke første gang Kardashian har uttalt at hun ønsker seg flere barn. I familiens realityserie har hun blant annet vært åpen om at hun så på muligheten for å fryse ned egg.

Da hun gjestet «The Ellen Show» tidligere i år, uttalte 37-åringen at hun uten tvil ønsker seg flere barn.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

- Jeg vil definitivt ha flere barn. Jeg har så mange brødre og søstre. Jeg mener det er en velsignelse, spesielt i disse tider, å ha et familiemedlem eller mennesker du kan leke med og stole på - en venn gjennom livet, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Føler seg lurt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer