Katie Price om ektemannens utroskap:

Vil at ektemannen skal lide for sidespranget

- Jeg vil at han skal gå igjennom alt det vonde jeg har gått igjennom, sier Katie Price.

PROBLEMER: Selv om alt ser fint ut fra utsiden er ikke alt som det skal være på innsiden. Foto: Scanpix 
PROBLEMER: Selv om alt ser fint ut fra utsiden er ikke alt som det skal være på innsiden. Foto: Scanpix  Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen og TV-profilen Katie Price (38) var seks måneder på vei med sitt femte barn da hun fant ut at ektemannen Kieran Hayler (29) hadde hatt en affære med hennes beste venninne, Jane Pourtney, i 2014.

Senere ble det kjent at han også skal ha vært utro med en annen kvinne som Katie kjente.

Men selv om hun ville skille seg fra ektemannen den gang gjorde hun det ikke. Katie tilga ektemannen, mens hun avsluttet vennskapet med Jane.

- Jeg vet at det er drøyt å si det, men hvis Jane døde i en bilulykke eller fikk en sykdom som ga henne en smertefull død, ville jeg blitt en svært lykkelig kvinne, raste hun til The Sun etter at affæren ble kjent.

Kieran meldte seg siden på behandling for sex-avhengighet.

Selv om hun valgte å gi ektemannen en ny sjanse, er det tydelig at Katie - som også er kjent under modellnavnet Jordan - fremdeles er skuffet over bedrageriet.

SAMMEN MED BARNA:  Katie Price og Kieran Hayler sammen med barna Princess Tiaamii, Junior Andre og en ukjent jente på den røde løperen til Kiss FM Haunted House Party i oktober. Foto: Scanpix
SAMMEN MED BARNA:  Katie Price og Kieran Hayler sammen med barna Princess Tiaamii, Junior Andre og en ukjent jente på den røde løperen til Kiss FM Haunted House Party i oktober. Foto: Scanpix Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Fortsatt sint

I et intervju med nettsiden «The School of Life» innrømmer Katie at Kierans oppførsel har blitt bedre etter sex-terapien.

- Før ville han ligge med alle, nå er det mer jeg som må spørre «har du lyst?»

Katie- som er mor til barna Harvey (14), Junior (11), Princess (9), Jett (3) og Bunny (2) avslører likevel at hun vil at mannen hennes skal lide.

- Jeg vil at han skal gå igjennom alt det vonde jeg har gått igjennom når jeg har sett alle bildene og tekstmeldingene.

- Han sier alltid unnskyld, men han tar meg alltid gjennom den nok en gang. Men jeg tenker alltid «Du har ikke følt det enda». Så jeg vil at han skal lide litt, fortalte hun til The Sunday Times, ifølge The Sun.

Dette har skutt fart i ryktene om at hun vil skilles, noe hun selv avkrefter på Twitter.

«Jeg skal ikke skille meg. Dette intervjuet ble gjort for flere måneder siden», skrev hun på sin konto.

Vurderer adopsjon

I september avslørte Katie at hun har lyst på sitt sjette barn - denne gangen via adopsjon.

Dette avslørte modellen via en direktesendt video på Facebook, ifølge Contactmusic.

- Jeg har startet prosessen for å adoptere, så vi krysser fingrene. Man må gjøre alt riktig. Problemet er ikke bare å få et barn, det er enkelt. Men det er alle tingene som må stemme, sier Katie.

- Jeg ventet på å bli intervjuet av et adopsjonsbyrå. Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å adoptere og det føles riktig akkurat nå. Har man pengene, kjærligheten og støtten er det bedre enn at barn enten dør eller blir hjemløse, sa hun åpenhjertig i videoen.

LES OGSÅ: Her går det galt for Gunilla Persson: - Nå dør jeg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer