Rob Kardashian og Blac Chyna:

Vil at eksen skal doptestes

Striden mellom Rob Kardashian (32) og Blac Chyna (31) fortsetter.

FULL KRIG: Eksene Rob Kardashian (32) og Blac Chyna (31) er for tiden i en pågående rettsak om foreldeomsorgen for datteren Dream (3). Foto: NTB Scanpix
FULL KRIG: Eksene Rob Kardashian (32) og Blac Chyna (31) er for tiden i en pågående rettsak om foreldeomsorgen for datteren Dream (3). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Robert Kardashian (32) og eksen Angela Renée White (31), også kjent som Blac Chyna, har vært en smule turbulent gjennom årene.

Det har blant annet blitt delt nakenbilder, voldsanklager, trusler, og innblanding av barnevernet.

Selv om det tidligere paret gjennomgikk en rekke problemer, klarte de imidlertid å være enig om delt omsorgsrett for den tre år gamle datteren Dream Kardashian.

Det skulle derimot ikke se ut til å vare lenge.

I januar uttalte TMZ at realitystjernen Rob Kardashian hadde søkt om en primærforvaring av Dream.

Rettsaken mellom eksparet har imidlertid ikke kommet til en ende - riktig ennå.

- Hun er «ute av kontroll»

32-åringen hevder at eksen er «ute av kontroll» og ber i søknaden om at Blac Chynas tid med datteren skal begrenses til helger.

I tillegg ønsker han at en barnevakt skal være til stede når hun er sammen med Dream. Rob ønsker også at 31-åringen skal testes for alkohol og dop 30 minutter før hvert besøk.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Tidlig i januar hevdet Rob at den amerikanske modellen konstant arrangerte fester hjemme hos seg mens Dream var tilstede. TMZ rapporterte også at han mener tobarnsmoren bruker diverse rusmidler, blir full og bruker over 5000 kroner daglig på alkohol.

Fikk avslag

Torsdag ble det imidlertid kjent fra det amerikanske kjendisbladet People at Rob fikk avslag fra dommeren om å få full foreldreomsorg for datteren.

BEDRE DAGER: Forholdet mellom Rob og Blac Chyna har ikke alltid bestått av en stor krangel. Her er de avbildet i fornøyelsesparken «Alice in Wonderland» med Dream som her bare er syv måneder. Foto: NTB Scanpix
BEDRE DAGER: Forholdet mellom Rob og Blac Chyna har ikke alltid bestått av en stor krangel. Her er de avbildet i fornøyelsesparken «Alice in Wonderland» med Dream som her bare er syv måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Domstolen mener at det ikke er så akutt at det krever en umiddelbar beslutning, men Rob vil derimot måtte argumentere for endringen av foreldreomsorgen i retten.

View this post on Instagram

Dream is the funniest 😆🤪😭

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

Ifølge kjendisnettstedet kommer det frem i de nye dokumentene at Blac Chyna er sjokkert over anklagene eksen kommer med.

Får hjelp av lillesøster

Fordi Rob stadig vekk er i retten har også den økonomiske situasjonen hans blitt flittig omtalt. Gjentatte rettshøringer, skyhøyt farsbidrag og andre utgifter er flere årsaker til at 32-åringen nå sliter.

Ifølge Radar Online mener familien at det nå er Kylie sin tur til å hjelpe storebroren å komme seg på beina.

- Han har fått så mye fra mammaen sin og Khloé i løpet av årene, så det er bred enighet om at det er Kylie sin tur til å hjelpe Rob. Alle er sammen om at de skal hjelpe ham med å få full omsorgsrett for Dream, fortalte en kilde til nettstedet tidligere denne måneden.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ifølge nettstedet har kilden uttalt at Kim Kardashian kommer til å hjelpe om det er nødvendig, men at det denne gangen er lillesøster Kylie som må legge ut med penger.

- Kim (Kardashian, journ. anm.) kommer til å hjelpe om hun må, men siden det omtrent tyter penger ut av Kylies ører for tiden, er det bare rettferdig at hun åpner lommeboka. Han er heldig som har denne hjelpen, fordi det ikke er mulig for ham å dekke de juridiske kostnadene selv, sa en kilde til Radar Online.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot voldsrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer