- Vil at du skal ha samme etternavn som oss

Mario Lopez fridde til kjæresten på stranden.

FORLOVET: Dette bildet er tatt bare noen timer etter forlovelsen mellom Mario Lopez og Courtney Mazza. De feiret nyttårsaften - og forlovelsen - på Hollywood & Highland Center i Hollywood. Foto: All Over Press
FORLOVET: Dette bildet er tatt bare noen timer etter forlovelsen mellom Mario Lopez og Courtney Mazza. De feiret nyttårsaften - og forlovelsen - på Hollywood & Highland Center i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forlovelsesbonanzaen i Hollywood har enda ikke gitt seg. Nå avslører skuespiller og TV-personlighet Mario Lopez (38) hvordan han fridde til kjæresten Courtney Mazza (28) på selveste nyttårsaften:

- Vi gikk tur alene, hånd i hånd, mens vi så på solnedgangen. Jeg sa til Courtney at jeg ønsker at mammaen til mine barn skal ha samme etternavn som oss. Til å begynne med ble hun så sjokkert at klarte hun ikke å si noe, så skrek hun av begeistret og danset en liten dans, forteller den kjekke 38-åringen til Us Magazine.


Paret har vært sammen siden 2008, og har datteren Gia sammen.

- For uten min datters fødsel, er frieriet det beste som har skjedd meg i livet, sier den kommende bruden videre i intervjuet.

Nå planlegger de to bryllup i Mexico i løpet av året.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: David Beckham stiller lettkledd på H&M-fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer