Caitlyn Jenner:

- Vil at barna skal kalle henne «mamma»

Seksbarnsfaren skal ha kommet med strenge krav.

LEI: Caitlyn Jenner - tidligere Bruce Jenner - ønsker ikke lenger å bli kalt «pappa» av barna sine. Her avbildet med yngstedatteren, Kylie. Foto: NTB scanpix
LEI: Caitlyn Jenner - tidligere Bruce Jenner - ønsker ikke lenger å bli kalt «pappa» av barna sine. Her avbildet med yngstedatteren, Kylie. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Snart tre år er gått siden realitystjernen Caitlyn Jenner (68) - tidligere Bruce Jenner - sto frem som transperson.

I tiden etterpå har 68-åringen hatt et anstrengt forhold til ekskona Kris Jenner (62) og de resterende Kardashian-søstrene.

Caitlyns forhold med døtrene Kendall (22) og Kylie Jenner (20) har også hatt sine opp-og-nedturer.

Nå skal seksbarnsfaren ha kommet med tydelige krav til sine to døtre.

- Kendall og Kylie nekter å kalle henne for «mamma». De sier fortsatt «pappa», og det irriterer Caitlyn. Hun skjønner at stebarna ikke gjør det, men hun har bedt barna om at de ikke skal kalle henne «pappa» lenger. Hun er lei av det, sier en kilde til RadarOnline.

Saken fortsetter nedenfor.

Strenge krav

I tillegg skal Caitlyn ha vært tydelig med Kylie om hva hun i fremtiden ønsker å bli kalt av 20-åringens nyfødte datter, Stormi.

- Hun har bedt Kylie om å lære Stormi opp til å kalle henne for «bestemor», sier kilden.

Kylie Jenner ble mor for første gang 1. februar, da hun og kjæresten Travis Scott (25) fikk en liten datter. Caitlyn var tydelig i lykkerus over å ha fått et nytt barnebarn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer