Caitlyn Jenner:

- Vil at barna skal kalle henne «mamma»

Seksbarnsfaren skal ha kommet med strenge krav.

LEI: Caitlyn Jenner - tidligere Bruce Jenner - ønsker ikke lenger å bli kalt «pappa» av barna sine. Her avbildet med yngstedatteren, Kylie. Foto: NTB scanpix
LEI: Caitlyn Jenner - tidligere Bruce Jenner - ønsker ikke lenger å bli kalt «pappa» av barna sine. Her avbildet med yngstedatteren, Kylie. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Snart tre år er gått siden realitystjernen Caitlyn Jenner (68) - tidligere Bruce Jenner - sto frem som transperson.

I tiden etterpå har 68-åringen hatt et anstrengt forhold til ekskona Kris Jenner (62) og de resterende Kardashian-søstrene.

Caitlyns forhold med døtrene Kendall (22) og Kylie Jenner (20) har også hatt sine opp-og-nedturer.

Nå skal seksbarnsfaren ha kommet med tydelige krav til sine to døtre.

- Kendall og Kylie nekter å kalle henne for «mamma». De sier fortsatt «pappa», og det irriterer Caitlyn. Hun skjønner at stebarna ikke gjør det, men hun har bedt barna om at de ikke skal kalle henne «pappa» lenger. Hun er lei av det, sier en kilde til RadarOnline.

Saken fortsetter nedenfor.

DEN GANG DA: Bruce Jenner (nå Caitlyn) og Kris Jenner var gift i 22 år og har døtrene Kylie (t.v) og Kendall sammen. Her avbildet i 2000. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Bruce Jenner (nå Caitlyn) og Kris Jenner var gift i 22 år og har døtrene Kylie (t.v) og Kendall sammen. Her avbildet i 2000. Foto: NTB scanpix Vis mer

Strenge krav

I tillegg skal Caitlyn ha vært tydelig med Kylie om hva hun i fremtiden ønsker å bli kalt av 20-åringens nyfødte datter, Stormi.

- Hun har bedt Kylie om å lære Stormi opp til å kalle henne for «bestemor», sier kilden.

Kylie Jenner ble mor for første gang 1. februar, da hun og kjæresten Travis Scott (25) fikk en liten datter. Caitlyn var tydelig i lykkerus over å ha fått et nytt barnebarn.

«Datteren min fikk nettopp en datter. Det er fantastisk å være ved din side gjennom denne reisen. Hun er SÅ vakker allerede. Kan ikke vente med å se henne vokse opp», skrev 68-åringen til et babybilde av Kylie etter fødselen.

Saken fortsetter nedenfor.

Uenigheter

I forkant av Kylies fødsel skal det ha vært flere uenigheter mellom Kris og Caitlyn om hvorvidt fødselen skulle filmes til TV-serien «Keeping Up With the Kardashians» eller ikke.

Caitlyn ønsket nemlig ikke at datterens fødsel skulle bli filmet og sendt på TV-skjermer over hele verden.

- Caitlyn og Kris er i krig om datteren Kylies graviditet og om Kris sine krav til hvordan fødselen skal foregå, sa en kilde nær Jenner-familien til Hollywood Life.

- Kris planlegger å filme deler av fødselen til «Keeping Up With the Kardashians», og det gjør Caitlyn, som ikke lenger er en del av realityshowet, rasende. De krangler også om alt fra hvilket sykehus Kylie skal føde på, til hvem som skal være til stede under fødselen, fortsatte kilden.

Caitlyn og Kris har hatt et dårlig forhold den siste tiden, og kilden uttalte at samtalene i forbindelse med Kylies fødsel var den første på lenge.

- I midten av foreldrene står Kylie som har sine egne ønsker og ideer om fødselen. Hun håper at foreldrene vil komme til enighet og at hun får bestemme over sin egen fødsel, hevdet kilden til Hollywood Life.

- Tøft

Det var etter at den tidligere OL-mesteren slapp selvbiografien «Mitt hemmelige liv» i april i fjor, at forholdet med Kardashian-familien har kjølnet.

Kris Jenner, som var gift med Caitlyn i 22 år, reagerte sterkt på flere av eksens uttalelser i boka.

I november fortalte Caitlyn at hun ikke hadde snakket med flere av sine familiemedlemmer på flere måneder.

- Det har vært tøft de siste årene. Jeg snakker ikke med dem lenger, for å være ærlig. Jeg har ikke snakket med Kim på et helt år, fortalte hun da hun snakket for studentene ved universetet i Cambrigde, ifølge Huffington Post.

Videre forklarte hun at hun tror stedøtrene Kourtney (38), Kim (37) og Khloé (33) ikke vil ha henne i livene deres.

- Det er hjerteskjærende å se hva barna mine gjør mot meg, og jeg føler meg tråkket på. Det gjør ordentlig vondt.

- Jeg aner ikke hva framtiden vil bringe. Vi får se, sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Holdt forvandlingen skjult

​Selvbiografien til Caitlyn, «The Secrets of My Life», vakte oppsikt allerede før den ble publisert. Det var i 2015 68-åringen startet prosessen med å bli kvinne.

Forvandlingen var vanskelig for familien.

I et intervju med Piers Morgan i begynnelsen av fjoråret fortalte Caitlyn at hun holdt forvandlingen sin fra Bruce til Caitlyn hemmelig for familien.

- Jeg fortalte det ikke til noen. Hvorfor? Ingen av dem har noe med det å gjøre, fortalte hun.

Hun skal også ha unnlatt Kardashian-klanen å lese enkelte deler av boken hennes «The Secrets of My Life».

- Selvsagt stolte jeg ikke på dem, sa 68-åringen, ifølge Mirror.

LES OGSÅ: Til og med søstrene mine synes at jeg er gal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer