- Vil amme til sønnen går på videregående

Popstjernen Shakira elsker kosestundene med sønnen Milan.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For litt over fire måneder siden ble Shakira (36) og kjæresten Gerard Pique (26) foreldre til sitt første barn, sønnen Milan. Paret har ofte lagt ut bilder av deres lille hjerteknuser både på Facebook og Twitter, og de to stjernene virker til å nyte tiden med deres første barn.

Men Shakira virker å ha knyttet seg litt for mye til sønnen. Nå sier «The Voice»-dommeren at hun har planer om å amme Milan frem til han begynner på videregående.

- Det å amme har vært en av de beste opplevelsene i livet mitt. Jeg elsker det og klarer ikke stoppe! Jeg tror jeg kommer til å amme ham helt til han går på videregående! Jeg er hekta, sier en lattermild Shakira til Us Weekly.

Popstjernen gir også ammingen er del av æren for at hun mistet babyvekten så fort.

- Jeg tror det hjalp en del, men jeg er enda ikke helt der jeg ønsker å være. Jeg har ikke veid meg enda. Jeg tror jeg er ganske nære, men kan ikke synge seierssangen helt enda,

Men tiden med Milan er noe Shakira setter høyt. Popstjernen nyter tiden med sin lille hjerteknuser.

- Jeg trodde at jeg kom til å bli en overbeskyttende mor, fordi jeg er overbeskyttende når det kommer til sangene mine og karrieren min. Jeg liker å ha kontroll. Men med Milan er jeg så avslappet. Det er overraskende. Alle trodde jeg kom til å bli en hysterisk mor, men jeg er veldig avslappet.

Den colombianske skjønnheten bekreftet forholdet til Gerard i mars 2011, to måneder etter at det ble slutt med forloveden Antonio de la Rua. Piqué er fotballstjerne og spiller på Barcelona i Spania, og sønnen Milan har allerede blitt supporter.

- Navnet Milan betyr kjære, kjærlig og nådig på slavisk, ivrig og arbeidsom på gammelt italiensk og forening i sankrit. Lille Milan ble medlem av FC Barcelona da han ble født, akkurat som faren sin. 

LES OGSÅ:   - Jeg trodde ikke det skulle være så vanskelig 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer