Vil amme sønnen til han er seks år

Alanis Morissette med sjokkavsløring på TV.

17 MÅNEDER: Lille Ever er bare 17 måneder gammel. Det betyr at han på langt nær er ferdig med å få brystmelk. Foto: All Over Press
17 MÅNEDER: Lille Ever er bare 17 måneder gammel. Det betyr at han på langt nær er ferdig med å få brystmelk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere popstjernen Alanis Morissette (37) kom med en oppsiktsvekkende påstand da hun gjestet «Good Morning America» på kanalen ABC.

Morissette fortalte at hun kommer til å amme sønnen Ever (1) til han er seks år gammel.

- Jeg vet om noen barn som har vennet seg av det etter et par år, og noen et par år senere enn det. Det er opp til hvert enkelt barn, forklarer sangeren ifølge Huffington Post.

For ikke lenge siden stod Jamie Lynne Grumet fram på forsiden av Time Magazine der hun ammet sin fire år gamle sønn.

Den tidligere «Blossom»-stjernen Mayim Bialik (36) forklarte i januar at hun fortsatt ammet sønnen Fred, som er tre år gammel. Hun ble positivt overrasket over Time-forsiden.

- Jeg ble sjokkert over hvor fantastisk historien hennes var, og hun ga en rekke fornuftige svar. Jeg ville ikke stilt opp på en sånn fotoshoot selv, men jeg respekterer henne og synes hun er en smart kvinne, sier Bialik.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-stjernen ammer treåring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer