- VIL AMME MED SILIKONPUPPER: Reality-kjendisene Kendra Wilkinson og Kourtney Kardashian ser ikke på sine kunstige pupper som noen hindring for å amme, når de begge to blir mødre i desember. Foto: All Over
- VIL AMME MED SILIKONPUPPER: Reality-kjendisene Kendra Wilkinson og Kourtney Kardashian ser ikke på sine kunstige pupper som noen hindring for å amme, når de begge to blir mødre i desember. Foto: All OverVis mer

- Vil amme med silikonpupper

De blivende Hollywood-mødrene klarer knapt å vente...

SEHER.NO: Reality-stjernene Kendra Wilkinson (24) fra "Playboyjentene" og Kourtney Kardashian (30) fra "Keeping up with the Kardashians" ser begge to fram til å bli mamma for første gang i løpet av få måneder.

Til bladet Us Magazine hevder duoen at de er fast bestemt på gjøre alt de kan for sine barn - inkludert å amme.

At begge to tidligere har  lagt inn implantater for å øke bryststørrelsen, hindrer dem ikke i å gi babyene mat på naturlig vis.

Men Kendra innrømmer at hun lenge fryktet at det skulle bli umulig for henne å gi barnet næring på naturlig måte.

- Jeg var redd jeg ikke skulle være i stand til å amme, da jeg plutselig så noe renne ut av brystvorten min her om dagen. Men jeg spurte legen og han sa "Det går bra, men det er ikke melk ennå, sier Kendra til Us Magazine.

Kendra venter barn med NFL-stjernen Hank Baskett 25. desember, mens Kourtney Kardashian og kjæresten Scott Disick også venter sin første sønn eller datter rundt årsskiftet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Babyen kom som et sjokk