AMMER I KULISSENE: - Det blir nok amming i kulissene. Jeg må sikkert ta i bruk pausene. Jeg håper bare at han ikke kommer til å gulpe på alle kjolene mine, sier Nadya Khamitskaya til VG  om hvordan hun skal kombinere «Skal vi danse»-jobben med rolle Foto: Stella Pictures
AMMER I KULISSENE: - Det blir nok amming i kulissene. Jeg må sikkert ta i bruk pausene. Jeg håper bare at han ikke kommer til å gulpe på alle kjolene mine, sier Nadya Khamitskaya til VG om hvordan hun skal kombinere «Skal vi danse»-jobben med rolle Foto: Stella PicturesVis mer

Vil amme i «Skal vi danse»-pausene

- Jeg håper bare at han ikke kommer til å gulpe på alle kjolene mine, sier Nadya Khamitskaya.

SEOGHØR.NO: Danse-proffen Nadya Khamitskaya (29) kunne i mars juble over at hun og samboeren Mads A. Andersen ble foreldre til sønnen Léon Mathias.

Til VG sier Nadya at hun ikke var i tvil om å kombinerere mammarollen med en ny runde «Skal vi danse», som starter på TV 2 til høsten.

Nadya planlegger å ha med seg sønnen til sendingene, for å sørge for at han får mat når det trengs.

- Det blir nok amming i kulissene. Jeg må sikkert ta i bruk pausene. Jeg håper bare at han ikke kommer til å gulpe på alle kjolene mine, sier Nadya til avisen.

Nadya hevder hun fant raskt tilbake til danseformen etter fødselen.

- Jeg er i superform nå, men var det egentlig etter fødselen også. Jeg fikk jo ikke trene noe før etter seks uker. Derfor har det blitt mye løping i det siste. Jeg gikk opp ti kilo før fødselen, mmen har tatt av meg 11 siden da, sier hun.

Hvilke kjendiser Nadya og de andre proffdanserne skal svinge seg på parketten med, blir først kjent lørdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skal vi danse-Nadya sydde dåpskjole på en dag