Nikki Reed:

Vil amme datteren på ubestemt tid

«Twilight»-stjernen mener at alle mødres reiser er ulike.

ÅPEN OG ÆRLIG: Skuespiller Nikki Reed ble mor for første gang i 2017. Nå forteller hun om utfordringene med å gi datteren mat - og hva hun tenker om amming. Foto: NTB scanpix
ÅPEN OG ÆRLIG: Skuespiller Nikki Reed ble mor for første gang i 2017. Nå forteller hun om utfordringene med å gi datteren mat - og hva hun tenker om amming. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amming er et tema som vekker mye engasjement hos mange, når det gjelder alt fra å amme på offentlig sted til hvor lenge man skal amme barna sine.

Nå kaster «Twilight»-stjernen Nikki Reed (30) seg på temaet, ved å publisere et innlegg på Instagram der hun skriver om sitt syn på amming og det å være mor.

I innlegget skriver hun om sine erfaringer med datteren på 20 måneder, Bodhi Soleil, som hun har med ektemannen - den tidligere «Vampire Diaries»-stjernen Ian Somerhalder (40).

Amming på ubestemt tid

30-åringen forteller i innlegget at hun ofte får spørsmål om hvor lenge hun har planer om å amme datteren, som fyller to år i slutten av juli.

Skuespilleren er åpen om at hun ikke har satt noen «tidsfrist» på ammingen, og at hun lar datteren få være med på å avgjøre når det skal bli brystmelk-stopp.

- For å være ærlig, så aner jeg ikke hvor lenge hun og jeg kommer til å være på denne reisen sammen. Jeg følger henne, og hun forteller meg akkurat hva hun trenger. 20 måneder gammel har hun så vidt begynt å bli interessert i mat, skriver Reed.

Hollywood-stjernen forteller videre at hun i et helt år holdt på med å blande og mose ulik mat, som hun skulle gi til datteren. Til ingen nytte, riktignok. Datterens interesse for noe annet enn brystmelk våknet ikke før Nikki Reed fant ut at hun skulle gå rett til fingermat, og hoppe over babymat-fasen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer