Lene Nystrøm og Søren Rasted:

- Vil alltid være kvinnen i mitt liv

Søren Rasted legger ikke skjul på at han fortsatt har et godt forhold til ekskona, Lene Nystrøm.

GODE VENNER: Aqua-profilene Søren Rasted og Lene Nystrøm har hatt et godt forhold etter skilsmissen i 2017. Nå snakker Rasted ut om forholdet til ekskona i den danske podkasten «Bucket List». Her er de sammen i 2011. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GODE VENNER: Aqua-profilene Søren Rasted og Lene Nystrøm har hatt et godt forhold etter skilsmissen i 2017. Nå snakker Rasted ut om forholdet til ekskona i den danske podkasten «Bucket List». Her er de sammen i 2011. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok en del som ble overrasket da Aqua-paret Lene Nystrøm (46) og danske Søren Rasted (51) skilte lag i 2017 - etter hele 16 år som mann og kone. Eksparet spilte sammen i den kjente popgruppen Aqua - som står bak landeplager som «Barbie Girl», «Doctor Jones» og «Cartoon Heroes».

- Har det veldig bra sammen

I løpet av ekteskapet fikk Nystrøm og Rasted barna Billy (14) og India (15), og selv om det nå har gått tre år siden samlivsbruddet, ser det ut til at duoen fortsatt er gode venner - og samarbeider godt om de to barna.

Eksparet har sagt lite om skilsmissen i pressen, sett bort fra noen få intervjuer. Nå letter imidlertid Søren Rasted på sløret om forholdet til ekskona i den danske podkasten «Bucket List». Der får 51-åringen nemlig spørsmål om han kunne tenke seg å gifte seg på nytt.

- Det tror jeg ikke. Min ekskone og jeg har det veldig bra sammen. På en eller annen måte vil hun alltid være kvinnen i mitt liv, det har jeg i hvert fall inntrykk av. Ikke at jeg har problemer med å elske en annen. Men jeg har ikke behov for å skynde meg ut og finne noen, sier Rasted i podkasten, gjengitt av danske Se og Hør.

SKILT: Søren Rasted og Lene Nystrøm samarbeider godt etter skilsmissen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SKILT: Søren Rasted og Lene Nystrøm samarbeider godt etter skilsmissen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Gjenforent i juni

Rasted forteller videre at han har trappet ned på arbeidsmengden etter skilsmissen fra Lene Nystrøm - noe som for 51-åringen har frigjort tid til å gjøre andre ting.

- Jeg har alltid arbeidet sykt mye, og det var rart å stoppe opp et sted og tenke mer. Og å få noe glede tilbake over andre ting, som jeg ikke har hatt før. Det var veldig bra for meg. Det var en av tingene jeg ikke visste at jeg manglet, nemlig å kunne ta det med ro, forteller han åpenhjertig.

At Aqua-profilene til tross for skilsmissen fortsatt har et godt forhold, ble også tydelig da de samlet seg for å feire datteren Indias konfirmasjon i juni.

Konfirmasjonen foreviget Nystrøm i et innlegg på Instagram - hvor man kan se det tidligere paret holde tale sammen for sin 15 år gamle datter. På bildet kunne man se Nystrøm lese fra et ark, samtidig som eksmannen rørt kikket bort på henne.

View this post on Instagram

The Nystrøm Rasteds for India❤️

A post shared by Lene Grawford Nystrom (@lenenystrom) on

Det tok ikke lang tid før det strømmet til med gratulasjoner til eksparets datter, men flere benyttet også anledningen til å poengtere hvordan Rasted så bort på sin tidligere kone.

«Måten du fortsatt ser på henne», kommenterte en av følgerne.

Klipp fra TV2-programmet "Hver gang vi møtes": Lene Nystrøm forteller en historie fra karrieren om "Barbie"-perioden. Vis mer

- Vil alltid elske hverandre

Bruddet mellom Nystrøm og Rasted kom svært overraskende på pressen, og paret har i ettertid vært nokså tause om skilsmissen. Det skal imidlertid nevnes at om lag et år etter skilsmissen, nærmere sagt i 2018, valgte Rasted å uttale seg i stolen hos Hans Pilgaard i talkshowet «Hos Hans», ifølge Ekstra Bladet.

Der avkreftet han at det hadde vært noe dramatikk bak samlivsbruddet, og betegnet det hele som en «veldig god» skilsmisse. Han pekte også på at det hadde vært fint med en forandring for ham personlig.

- Vi hadde det stadig vekk fint sammen. Etter å ha vært gift i 16 år blir man revet ut av den normale hverdagen man har hatt, og på noen måter er det også sunt - i hvert fall for meg, var noe av det 51-åringen sa.

RIV I HJERTET: I Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Heller ikke Nystrøm la skjul på at det var en tung avgjørelse. Hun påpekte også at de skulle fortsette som gode venner, gode partnere, og ikke minst med hovedfokus på det beste for barna deres.

- Vi har fortsatt stor kjærlighet for hverandre, og vil alltid elske hverandre, sa Nystrøm til Se og Hør for tre år siden.

Bryllup i Las Vegas

Nystrøm og Rasted giftet seg i en hemmelig seremoni i Las Vegas i 2001, og i august samme år giftet de seg igjen i Danmark.

I bryllupet overrasket Nystrøm i en original, todelt blondekjole, stylet med knehøye, sølvfargede støvletter. Rasted var på sin side iført en mønstrete, 70-tallsinspirert dress og et stort kors rundt halsen framfor slips.

Samme år som Vegas-bryllupet fant sted, bosatte Nystrøm og Rasted seg i Danmark, og fem år etter kjøpte de et 420 kvadratmeter stort slott utenfor København. Den gang punget eksparet ut 26 millioner danske kroner for luksuseiendommen som senere har blitt lagt ut for salg.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Det var i april 2017 Nystrøm og Rasted kunngjorde at de skulle skilles.

«Dette gjør vi i enighet og med den største respekten for hverandre», skrev de den gang, og la til at det var en veldig vanskelig tid for barna deres, Billy og India.

LES OGSÅ: - Vurderer å flytte ut for å unngå skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer