Lea Michele og Cory Monteith:

- Vil alltid leve i våre hjerter

Hedrer sin avdøde kjæreste seks år etter hans bortgang.

MINNES: I helgen var det seks år siden Cory Monteith gikk bort. Dagen markerte Lea Michele i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
MINNES: I helgen var det seks år siden Cory Monteith gikk bort. Dagen markerte Lea Michele i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det seks år siden den amerikanske skuespilleren Lea Michele (32) opplevde alles mareritt, da kjæresten hennes og skuespiller Cory Monteith gikk bort, bare 31 år gammel.

Sjokkbeskjeden om dødsfallet gikk som en farsott i internasjonal presse, og de siste årene har den talentfulle stjernen, som fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Finn Hudson i «Glee», blitt minnet ved flere anledninger.

Tidligere denne måneden avslørte Lea at hun har en tatovering til minne om ham på rumpa, og at det er nettopp navnet Finn hun har foreviget på kroppen sin.

Nå, seks år etter hans bortgang, minnes 32-åringen sin avdøde kjæreste i sosiale medier.

Hylles av fansen

«Lyset forblir alltid», skriver hun til et bilde hvor himmelen møter havet, og hvor solstrålene skinner gjennom skyene.

På Twitter har stjernens innlegg fått enorm oppmerksomhet, og i likhet med Lea hyllet fansen Cory i helgen.

- Cory vil alltid leve i våre hjerter, skriver en.

- Vi var veldig heldige som fikk bevitne hans store talent, hans sjarmerende smil og hans vakre, vakre hjerte, skriver en annen.

På Twitter markeres dagen med emneknaggen «6 years without Cory», og flere påpeker også hvor sterk Lea har vært, og er, etter at verden mottok sjokkbeskjeden om dødsfallet.

Snakket ut

Det tok en god stund før Lea valgte å uttale seg om tragedien i 2013, men under Teen Choice Awards i august samme år tok hun bladet fra munnen om sorgen for første gang.

- Jeg lover at ved hjelp av kjærligheten deres, så skal vi klare å komme oss gjennom dette sammen. Cory var helt spesiell for meg, og også for verden. Vi er veldig heldige som fikk være vitne til hans fantastiske talent, hans flotte smil og hans vakre hjerte, sa hun den gang, og fortsatte:

- Uavhengig om du kjente han personlig eller bare som karakteren Finn Hudson, så nådde Cory ut og ble en del av alles hjerter, og der vil han være for alltid, sa Michele, mens tårene trillet.

Saken fortsetter under bildene.

HAR GÅTT VIDERE: Tidligere i år giftet Lea seg med Zandy Reich. De to har vært et par siden 2017. Foto: NTB Scanpix
HAR GÅTT VIDERE: Tidligere i år giftet Lea seg med Zandy Reich. De to har vært et par siden 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STJERNEPAR: Cory og Lea ble sett på som et av Hollywoods hotteste par før hans bortgang. Her i 2012. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Cory og Lea ble sett på som et av Hollywoods hotteste par før hans bortgang. Her i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rusproblemer

Den kanadiske skuespilleren var i lengre tid åpen om sitt problematiske forhold til rus. I 2011 fortalte han i et intervju at han begynte å slite allerede i 13-årsalderen, og seks år senere oppsøkte han en rehabiliteringsklinikk.

I slutten av mars 2013 uttalte han via sin talsperson at han hadde valgt å legge seg inn på en avrusningsklinikk for å få bukt med problemene sine. Kun få måneder senere ble han funnet død.

En dødelig blanding av alkohol og heroin ble funnet i blodet hans under obduksjonen, og livet til 31-åringen sto ikke til å redde da helsepersonell først ankom åstedet.

Selv om Cory tydelig har en stor plass i Lea Micheles hjerte fremdeles, har hun de siste årene klart å gå videre. I april i fjor kom nyheten om at hun hadde forlovet seg med sin kjære Zandy Reich, og i mars i år giftet de to seg under en hemmelig seremoni.

View this post on Instagram

3/9/19❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

- Vi er så glade for å være gift og takknemlige for å være omgitt av venner og familie. Og mest av alt er vi så glade for å tilbringe resten av livet sammen, sa paret til People.

De to ble først koblet til hverandre i 2017.

LES OGSÅ: Bekrefter ryktene med hett kyss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer