Lamar Odom og Khloé Kardashian:

- Vil alltid elske henne

Lamar Odom forteller at han ser for seg en fremtid med Khloé Kardashian.

VIL BLI SAMMEN IGJEN: Khloé Kardashian og Lamar Odom var ett av Hollywoods heteste par i mange år. Her sammen i 2011, to år etter at de giftet seg. Nå avslører Lamar at han alltid vil elske eksen. Foto: NTB Scanpix
VIL BLI SAMMEN IGJEN: Khloé Kardashian og Lamar Odom var ett av Hollywoods heteste par i mange år. Her sammen i 2011, to år etter at de giftet seg. Nå avslører Lamar at han alltid vil elske eksen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2009 fikk hele verden ta del i et overdådig bryllup uten like, da Khloé Kardashian (34) giftet seg med basketballstjernen Lamar Odom (39). De to giftet seg i rekordfart, bare ni dager etter at Lamar hadde spurt realitystjernen om hun ville gifte seg med ham.

I 2013 var det imidlertid spikern i kista for eksteskapet, og skandalene kom på løpende bånd for 39-åringen.

Siden den gang har Khloé gått videre, men det er ingen hemmelighet at kjærlighetslivet hennes ikke har vært en dans på roser.

Etter Odom har hun blant annet vært sammen med James Harden (29) og senest Tristan Thomson (29), som hun gikk fra tidligere i år etter at han for andre gang ble tatt på fersken i å være utro mot henne.

Etter utroskapsskandalen har blant andre Lamar Odom vist sin støtte overfor eksen.

Og nå, i et nytt intervju med US Weekly, avslører 39-åringen at han fremdeles håper å bli gjenforent med Khloé, og at han alltid vil elske henne.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

- Elsker henne fortsatt

- Jeg er en annerledes mann nå, sier han, og legger til at da han i 2015 våknet etter en overdose og flyttet inn hos Khloé igjen, slet han med å vise at han hadde endret seg.

- (...) Jeg visste ikke engang hvordan jeg skulle vise henne at jeg var empatisk, du vet hva jeg sier, beklager, og jeg elsker henne fortsatt. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få det frem, sier han videre.

At Lamar og Khloés ekteskap ble satt på prøve ved flere anledninger, er ingen hemmelighet.

I disse dager er han aktuell med selvbiografien «Darkness to Light». Der åpner han opp om rusavhengigheten som nesten kostet ham livet, om utroskap og om sitt forhold til sex.

I boka forteller han blant annet at han har vært besatt av sex så lenge han kan huske.

Sexavhengig

Det er People som har fått tilgang til boka som utgis om få dager.

Ifølge nettstedet skriver Lamar at han er sexavhengig og at han har hatt sex med mer enn 2000 kvinner. Flere av disse har vært strippere som han skal ha betalt for sex.

BRUDD: Khloé og Lamar sammen i 2016, samme år som de gjennomførte skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Khloé og Lamar sammen i 2016, samme år som de gjennomførte skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det har vært for mange strippere til å kunne telle, skriver han, og fortsetter:

- Det var ingen stor greie, men jeg betalte dem som oftest. Jeg tenkte ikke mindre om dem av den grunn.

Han åpner også opp om rusavhengigheten. Selv om han i dag hevder å være rusfri, anser han seg fortsatt som avhengig.

- Jeg er ikke kvitt avhengigheten, jeg sliter fortsatt, men jeg vil ikke gå inn i mørket igjen, skriver han.

Lamar Odom på Kanye West´s moteshow Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

Utroskapsrykter

I løpet av årene 39-åringen var gift med Khloé Kardashian, verserte det flere ganger rykter om at han var utro.

Blant annet hevdet advokaten Polina Polonsky at hun hadde hatt en seks uker lang affære med Lamar i løpet av sommeren 2013, kort tid før paret opprinnelig søkte om skilsmisse.

Kardashian kommenterte aldri utroskapsyktene mens de florerte som verst, men i en episode av «Keeping Up With the Kardashians» det påfølgende året, avslørte hun at hun visste om at ektemannen gikk bak ryggen hennes.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

- På bursdagen min i fjor måtte jeg lyve til alle og si at jeg var sammen med ham, mens han egentlig var som sunket i jorden med en annen jente, fortalte Khloé til storesøster Kourtney Kardashian (40).

I et intervju med US Weekly, åpnet Lamar opp om både dop og utroskapsyktene. Det gjør han også i sin kommende bok, skriver People, og utdyper videre utroskapen i et intervju med nettstedet.

- Jeg ble sjokkert og flau. Jeg ønsket å ha det ugjort, men det går ikke. Denne syke ugjerningen var vanskelig å skjule … Jeg hadde et problem, sier han til People.

Lamar giftet seg som nevnt med den verdenskjente realitystjernen i 2009, og var derfor ofte å se i «Keeping Up With the Kardashians». Duoen hadde også en egen realityserie: «Khloe and Lamar», som ble sendt i to sesonger.

LES OGSÅ: - Nå blir det moro på låven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer