Vil alltid elske Britney

- Hun er tross alt mor til mine barn, sier Kevin Federline.

VAR IKKE REDD: - Jeg var litt bekymret. Men jeg følte aldri at hun skulle gjøre noe dumt mot barna, sier Kevin Federline om eks-konas vanskelige tid. Foto: Svanpix/AP
VAR IKKE REDD: - Jeg var litt bekymret. Men jeg følte aldri at hun skulle gjøre noe dumt mot barna, sier Kevin Federline om eks-konas vanskelige tid. Foto: Svanpix/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kevin Federline (30) har vært gjennom en hard og bitter kamp for å vinne foreldreretten til sine to sønner med tidligere skandalepopstjerne Britney Spears (27).

Nå avslører imidlertid rapperen at han alltid har elsket sin eks-kone.

- Jeg vil alltid elske Britney. Kanskje ikke på samme måte som jeg gjorde da jeg var forelsket i henne, men hun er tross alt mor til mine barn, sier han til Hello Magazine.

Federline har omsorgsretten for parets to barn, Sean Preston (3) og Jayden James (2).

Likevel hevder 30-åringen at forholdet til den amerikanske sangstjernen er langt fra bittert.

- Jeg er glad for retningen forholdet mellom oss  har tatt akkurat nå. Vi setter barna først, og gjør hva vi kan for at de skal se at mamma og pappa er vennlige mot hverandre, forteller han.

Til det samme magasinet snakker Kevin Federline om Britneys "kollaps", og på hvilken måte han fryktet det ville gå utover hans sønner.

- Jeg var litt bekymret. Men jeg følte aldri at hun skulle gjøre noe dumt mot barna, sier 30-åringen, som likevel ikke ser for seg at han finner tilbake til sin gamle flamme.

- Det var en tid da tankene gikk opp og ned rundt det temaet. Men nå føler jeg at jeg har gjort alt riktig, sier han.

Til tross for dette, tror ikke K-Fed han vil bli sammen med popstjernen igjen.

- Nei, det tror jeg ikke, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Britney gjør Britney til superstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer