- Vil alltid bli stemplet som «operasjonsjenta»

Heidi Montag angrer på at hun fortalte om alle inngrepene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Heidi Montag (26) slo gjennom i realityserien «The Hills», men det var først da hun sto frem og fortalte at hun hadde operert seg hele ti ganger på én dag, at det tok helt av rundt stjernen.

Montag er for tiden i «Celebrity Big Brother»-huset i Storbritannia, og tirsdag sa hun at hun angrer på at hun fortalte om skjønnhetsinngrepene.

- Jeg vil alltid ble stemplet som «operasjonsjenta». Etter at jeg opererte meg én gang, var det fristende å gjøre det igjen, sier hun ifølge Daily Mail.

Etter alle inngrepene ville ikke familien til Montag ha kontakt med henne på to år. Men for reality-stjernens del forsøkte hun kun å stå for det hun hadde gjort.

- Jeg var ærlig om hva jeg hadde gjort. Jeg ønsket ikke å være en løgner, men det slo tilbake på meg selv, sier Montag.

Samtidig som Montag er i «Celebrity Big Brother»-huset, har mobiltelefonen til samboeren Spencer Pratt (29) blitt stjålet. I etterkant av tyveriet har private bilder av Heidi blitt spredd på nettet.

LES OGSÅ: Private bilder spres på nettet
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer