- Vil aldri stille opp i manneblader

Christina Vukicevic har takket nei til bladet Mann fire ganger allerede

SIER NEI: Friidrettsutøver Christina Vukicevic sier at hun aldri vil stille lettkledd i manneblader som Alfa og Mann. Til dét er hun nemlig for seriøs som hekkeløper.  Her avbildet på jordbærparty i Rådhuset i Oslo i fjor sommer, dagen før Bislett Foto: SCANPIX
SIER NEI: Friidrettsutøver Christina Vukicevic sier at hun aldri vil stille lettkledd i manneblader som Alfa og Mann. Til dét er hun nemlig for seriøs som hekkeløper. Her avbildet på jordbærparty i Rådhuset i Oslo i fjor sommer, dagen før Bislett Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norsk-serbiske hekkeløperen Christina Vukicevic (23) flyttet nylig inn i sin første helt egne leilighet, etter at forholdet til spydkaster Andreas Thorkildsen (29) tok slutt tidligere i vår.

Den vakre idrettsstjernen ser frem til å kunne «bestemme alt» i sin nye leilighet, og ved siden av en stålvilje på friidrettsbanen har hun også klare prinsipper i privatlivet.

I stedet for å føye seg inn i rekken av lettkledde kjendiskvinner som Marianne Aulie, Jenny Skavlan og Katarina Flatland, nekter skjønnheten å takke ja til tilbudene fra mannebladene. Bladet Alfa ringte henne i april for å få henne med på lettkledde bilder, men det er ikke den første forespørselen hun har takket kontant nei til.

- Og Mann har ringt fire ganger nå. Det er lov å spørre, men jeg kommer aldri til å si ja til sånne bilder. Jeg har også altfor stor respekt for min bror og far til å gjøre noe sånt, understreker hun overfor Dagbladet Søndag.

Nysingle Vukicevic har ikke ønsket å si noe om bruddet med Thorkildsen, da det er idretten - ikke kjærlighetslivet - hun ønsker å ha i fokus. Den lovende hekkeløperen er nemlig svært opptatt av å fremstå som seriøs, noe trenerpappa Petar Vukicevic så vel som sponsorene, sikkert er enig i.

- Jeg tror sponsorene mine er enige i at en helside i Aftenposten eller Dagbladet, er viktigere enn bikinibilder i et blad. Jeg vil framstå som seriøs med det jeg driver med, påpeker hun overfor Dagbladet Søndag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun veier bare 45 kilo  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer