Vil aldri prøve botox igjen

78-åringen Joan Collins deler meningen til Dorthe Skappel.

ÉN GANG: Collins sier hun har prøvd botox én gang. Det skal hun aldri gjøre igjen. Foto: Stella Pictures
ÉN GANG: Collins sier hun har prøvd botox én gang. Det skal hun aldri gjøre igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: «Dynastiet»-stjernen Joan Collins (78) har tidligere uttalt at sex er bedre enn botox for å bremse aldringprosessen. Nå bekrefter Collins for første gang at hun selv har prøvd botox.

Det kommer hun imidlertid ikke til å gjøre igjen. Stjernen kaller det hele et engangstilfelle.

- Jeg prøvde én gang i pannen og det var utrolig smertefullt, sier Collins til Glamour Magazine ifølge britiske Daily Mail.

Stjernen hevder at tuklingen med botox fikk henne av tanken om plastisk kirurgi, trekker fram alle skrekkeksempelene.

- Man ser alle disse kirurgi-marerittene for tiden. Jeg har venninner som har brukt botox og endt opp med klumper i ansiktet. Og leppene, ikke få meg til å begynne en gang, sier hun.

Nærmest identisk var sitatet fra Dorthe Skappel da hun fikk botox-spørsmålet nylig.

- Jeg tok Botox i panna, jeg. Så tenker jeg på alle skrekkhistoriene, om folk som blir skjeve i ansiktet for eksempel. Jeg nekter å tro at det er ufarlig, sa Skappel til Dagbladet.

Collins er gift med den 32 år yngre ektemannen, Percy Gibson. Gibson er stjernens femte ektemann. Hun mener aldersforskjell har lite å si i et forhold.

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk er så opptatt av det. Jeg mener, 90 er det nye 70, 70 er det nye 50 og 50 er det nye 40. Så hele greia med å oppføre seg etter hvor gammel man er? Bare til en viss grad, sier Collins.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strålte på Oscar-nachspiel