- Vil aldri gifte meg med en skuespiller

Jessica Chastain vil unngå drama på hjemmebane.

LYKKELIG: Jessica Chastain fant lykken med motesjefen Gian Luca Passi i mars.  Foto: FameFlynet Sweden
LYKKELIG: Jessica Chastain fant lykken med motesjefen Gian Luca Passi i mars. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Skuespiller Jessica Chastain (36), kjent fra Hollywood-filmer som «The Tree of Life» og «Zero Dark City» og «The Help», uttalte denne uken at hun aldri ville giftet seg med en annen skuespiller.

Hun ønsker nemlig å holde privatlivet sitt fritt for alt som har med skuespill å gjøre.

- Jeg trenger ikke drama hjemme, kun på skjermen. Å øve på replikker til filmer og auditions når jeg kommer hjem om kvelden, ville vært veldig kjedelig, sier skuespilleren til nettstedet Contactmusic.com.

For tiden dater hun italienske Gian Luca Passi, som jobber innen mote. Paret ble sammen i mars og skal være veldig lykkelige sammen.

Jessica vil helst holde privatlivet for seg selv, men bekreftet forholdet da hun var gjest hos talk-show-vert Katie Couric.

Programlederen spurte rett ut om skjønnheten har fått seg kjæreste:

- Det har jeg.. Men jeg har jo en regel om at jeg ikke dater skuespillere, så han er overhode ikke i samme bransje som meg - han er i moteindustrien.

En kilde nær paret har fortalt til nettstedet at de to er svært forelsket, men at de har gjort en avtale seg imellom om å holde kjærligheten skjult fra offentligheten. 

- De har datet seriøst en stund nå, og Gian liker henne veldig godt. Men de har inngått en pakt om at de skal holde forholde unna spotlighten. Han er en classy mann, og er fullstendig enig med Jessica. 


LES OGSÅ: Nå viser hun frem kjæresten


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer