<strong>PÅ EGNE BEIN:</strong> Samsaya sier til Dagbladet at hun ikke er redd for gå egne veier, både når det gjelder å satse på musikken og på privatfronten. Foto: Stella
PÅ EGNE BEIN: Samsaya sier til Dagbladet at hun ikke er redd for gå egne veier, både når det gjelder å satse på musikken og på privatfronten. Foto: Stella Vis mer

- Vil aldri gifte meg arrangert

Samsaya satte ned foten overfor faren.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Samsaya (32) er for tiden lykkelig forelsket i den svenske artisten Andreas Grega (31).

I et intervju med Dagbladet God Torsdag sier den indiskfødte sangerinnen - som kom til Norge da hun var 11 måneder gammel - at hun tidlig ga familien beskjed om at hun ikke ville ha noen innblanding i hvem hun vil dele livet med.

- Da jeg var 18-19 år, begynte pappa å prate om venner i India som hadde flotte sønner. I indisk tradisjon er det gutten som rir av gårde på en hvit hest for å hente jenta.

- «Jeg er gutten som tar med dama hjem,» sa jeg. Jeg kommer aldri til å gifte meg arrangert.

«Breaking Bad»-artisten var heller ikke redd for å utfordre tradisjonelle indiske verdier, da hun spilte i flere norske filmer som «Varg Veum - Begravde Hunder» og «Villmark».

- I India og Sør-Asia skal kvinner ikke vise hud. I den konteksten kan det å kle av seg være empowerment - altså å vise styrke og selvstendighet, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var full av angst

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer