Angelina Jolie

- Vil adoptere på nytt etter at sønnen dro

«The Maleficent»-stjernen skal være klar for et syvende barn.

ØNSKER FLERE BARN: Angelina Jolie har seks barn med eksmannen Brad Pitt fra tidligere. Nå skal hun ønske seg å bli mor på ny, etter at sønnen Maddox (midten) flyttet utenlands for å studere. Her er de tre avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
ØNSKER FLERE BARN: Angelina Jolie har seks barn med eksmannen Brad Pitt fra tidligere. Nå skal hun ønske seg å bli mor på ny, etter at sønnen Maddox (midten) flyttet utenlands for å studere. Her er de tre avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart tre år siden sjokkbruddet mellom Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) fant sted i 2016.

Det tidligere paret har tre adoptivbarn sammen, som først var adoptert av Angelina, men senere også av Brad. Under sitt ti år lange forhold fikk de også tre biologiske barn sammen, og satt dermed til slutt igjen med hele seks barn.

Til tross for et allerede fullt middagsbord, ser det nå ut til at 44-åringen vil utvide med enda et familiemedlem.

Planlegger adopsjon

Ifølge kilder Radar Online har vært i kontakt med kommer Angelina til å adoptere innen året er omme.

Tidligere i august skrev flere utenlandske medier at eldstesønnen Maddox Chivan (18) nylig har flyttet utenlands til Sør-Korea for å studere. Etter at sønnen reiste utenlands, har Angelina følt at noe mangler, ifølge Radar Online.

KIDS CHOICE AWARDS: Angelina Jolie sammen med barna Zahara og Shiloh. Foto: NTB Scanpix
KIDS CHOICE AWARDS: Angelina Jolie sammen med barna Zahara og Shiloh. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senest i fjor ble det spekulert på om Angelina skulle adoptere igjen, men planene ble satt på vent. Sønnens utflytting og tomhetsfølelsen skal nå angivelig ha satt fart på tankene rundt familieforøkelse nok en gang.

- Dette har ligget i kortene en stund, men hun satte planene på pause frem til etter Maddox offesielt flyttet hjemmefra, forteller kilden til Radar Online.

Ikke bestemt seg

Selv om adopsjonen virker å skje veldig snart, har ikke Angelina bestemt seg for hvor hun skal adoptere fra.

Tidligere har hun adoptert Maddox fra Kambodsja, Zahara Marley (14) fra Etiopia og Pax Thien (15) fra Vietnam.

FAMILIEKJÆR: Angelina Jolie sammen med datteren Vivienne Jolie-Pitt i starten av august. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FAMILIEKJÆR: Angelina Jolie sammen med datteren Vivienne Jolie-Pitt i starten av august. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- På grunn av hennes bånd til så mange land, har «Angie» flere alternativer å velge mellom, forteller kilden, og fortsetter:

- Hun gjør dette veldig systematisk, og ønsker fortsatt helst å velge barn fra en fattig region hun er kjent med, som Syria eller andre deler av Midt-Østen.

Vis mer

Snakket om bruddet

Nyheten om at den single stjernen ønsker å adoptere, kommer i kjølvannet av at eksmannen Brad Pitt nylig snakket ut om bruddet.

Det er ingen hemmelighet at det tidligere it-paret hadde en vanskelig avslutning på ekteskapet. I et større intervju med The New York Times kunne Brad nylig røpe detaljer rundt det mye omtalte samlivsbruddet.

- Sannheten er at vi alle bærer på smerte, sorg og tap. Vi tilbringer mesteparten av tiden vår på å skjule det, men det finnes. Det er i deg, fortalte 55-åringen til avisen.

Etter bruddet var det mange som spekulerte på om det var alkoholbruken hans som endte ekteskapet med Angelina.

- Jeg hadde latt det gå altfor langt, så jeg fjernet drikkeprivilegiene mine, sa han.

Skuespilleren skal i ettertid ha søkt hjelp, hvor han blant annet gikk på gjevnlige møter for Anonyme Alkoholikere (AA).

Vis mer

- Jeg møtte menn som var åpne og ærlige på en måte jeg aldri har sett maken til. (...) Det var faktisk veldig befriende å eksponere de stygge sidene ved seg selv. Det er stor verdi å hente i det, sa Brad til avisen, og forklarte videre at han i dag er nykter.

I etterkant av bruddet endte Angelina opp med hovedansvaret for deres seks barn, selv om Brad kjempet med nebb og klør for det samme.

LES OGSÅ: Avslørte graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer