STORFAMILIE: Med de to nyeste tilskuddene skulle man tro det holdt med seks barn. På bildet mangler den ene adoptivsønnen Maddox. Foto: Faksimile
STORFAMILIE: Med de to nyeste tilskuddene skulle man tro det holdt med seks barn. På bildet mangler den ene adoptivsønnen Maddox. Foto: FaksimileVis mer

Vil adoptere jordskjelv-barn

Angelina har fortsatt ikke nok barn i storfamilien.

SEHER.NO:   Superstjernen lar seg ikke skremme av tanken på en virkelig storfamilie.

Angelina Jolie, som akkurat ble mamma for femte og sjette gang vurderer å adoptere enda et barn en knapp måned etter tvillingfødselen, melder chinadaily.com.cn.

"Wanted"-skuespilleren ble så påvirket av bildene fra det nylige jordskjelvet i Kina at hun overveier å gi et hjem til et barn som er foreldreløs på grunn av den dramatiske naturkatastrofen.

- Angelina er fullstendig knust over jordskjelvet som rammet republikken i mai. Hun har vært i kontinuerlig kontakt med hjelpearbeidere i forbindelse med hennes FN-engasjement, og har til og med fått tak i bilder av barnehjemsbarn, forteller en kilde til Englands Star magazine.

Og heller ikke begrenser hun seg til bare ett barn.

- Hun har tilbudt seg og gi et hjem til et barnehjemsbarn, til og med to hvis de er søsken, legger kilden til.

I tillegg til de nyfødte tvillingene Knox Léon og Vivienne Marcheline, har hun og Brad Pitt fra før adopterte Maddox (7), Pax (4) og Zahara (3), samt deres biologiske barn Shiloh (2).

Angelina avslørte nylig at tvillingene gir henne nok å henge fingrene i, men at hun får masse hjelp fra resten av familien.

-Det er kaotisk, men vi klarer å takle det, og har en fantastisk tid. Shiloh later som om tvillingene er hennes babyer, og hun og Zahara hjelper til med å skifte på dem og plukke ut klær som de skal ha på seg, forteller hun til People. 

Og:

- Det er så søtt - de er som små mammaer.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: Her er tvillingene!