- Viktigst i norsk rock

Åge Aleksandersen får hederlig omtale av Bjørn Eidsvåg.

BANEBRYTER: Denne mannen er den viktigste i norsk rock - i hvert fall ifølge Bjørn Eidsvåg. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
BANEBRYTER: Denne mannen er den viktigste i norsk rock - i hvert fall ifølge Bjørn Eidsvåg. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Åge er den viktigste i norsk rockhistorie. Det sier Bjørn Eidsvåg til Adressa.no. I går stod Aleksandersen og Eidsvåg sammen på scenen i Trondheim, og Eidsvåg skryter uhemmet av sin kollega.

- For oss som er hakket under ham, var det Åge og Sambandet gjorde og den type rock de stod for utrolig viktig. De brøytet vei og gikk opp alle løyper for oss.

Rockepresten hevder viljestyrken er det som har gjort Aleksandersen til den største av dem alle, og "Levva livet"-sangeren er ikke helt uenig i den gode omtalen av ham selv:

- Det er hyggelig av Bjørn å si det. Og det er jo et snev av sannhet i det. Jeg har vært den første i bransjen i veldig mange situasjoner, sier Aleksandersen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer