Mia og Linni har vært bestevenner i 13 år

- Viktig og befriende

Enten det er små eller store problemer, løser Linni Meister og Mia Gundersen dem i dobbeltsengen.

LIKE - OG ULIKE: De to gode venninnene Mia Gundersen og Linni Meister snakker varmt om hverandre, og hvor like - og ulike - de er. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LIKE - OG ULIKE: De to gode venninnene Mia Gundersen og Linni Meister snakker varmt om hverandre, og hvor like - og ulike - de er. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

24 års aldersforskjell betyr ingen ting når kjemien oppstår. Det vet TV-stjernene Mia Gundersen (61) og Linni Meister (37) alt om.

Det som begynte med en jobbtur til Thailand for 13 år siden, ble til et varmt og godt vennskap mellom de to kvinnene.

Mia reiste med sønnen Daniel som den gang var seks år gammel, mens Linni hadde med seg Dennis som da var bare fire måneder. Og de to mødrene fant umiddelbart tonen. Siden den gang har de delt alt av sorger og gleder, og stått sammen i rampelyset.

Vennskap på ekte

Mia og Linni hadde slett ikke sett for seg at det var starten på et livslangt vennskap da de møtte hverandre. Og at de ble bestevenner, var det få som trodde på da de kom tilbake.

Men ettersom årene har gått, og de til og med har invitert kameraene inn i stua gjennom TV-serien «Sofa», har folk fått øynene opp for at vennskapet er ekte.

«Dum blondine»

- Gud for en skjønn jente, tenkte jeg med en gang jeg møtte Linni, forteller Mia til Se og Hør.

Vi møter de to bestevennene i Oslo. Mia stråler i en sommerlig kjole, mens Linni har en fuskepels-vest over miniskjørtet og magetoppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer