Kendall Jenner:

- Viktig for meg å bruke beskyttelse

Supermodellen er den eneste av søsknene som fremdeles ikke har barn.

SØSTRE: Mens lillesøster Kylie Jenner allerede er tobarnsmor, så har Kendall Jenner foreløpig ingen barn selv. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
SØSTRE: Mens lillesøster Kylie Jenner allerede er tobarnsmor, så har Kendall Jenner foreløpig ingen barn selv. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert

I februar ble Kylie Jenner (24) og Travis Scott (31) foreldre for andre gang til en sønn. Fra før av har de datteren Stormi (4). Det nye tilskuddet i Kardashian/Jenner-klanen gjorde familieoverhode Kris Jenner (66) til bestemor for 11. gang.

Kris er selv mor til seks; Kourtney (43), Kim (41), Khloé (38), Rob (35), Kendall (26) og Kylie.

Kendall er foreløpig den eneste i søskenflokken som ikke har barn, noe moren hennes har gitt klart uttrykk for at hun håper snart vil forandre seg.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

I vinter avslørte nemlig 66-åringen at hun håper på enda flere barnebarn i fremtiden, samtidig som hun hadde klare tanker om hvem som bør være nestemann ut.

- Jeg synes det hadde vært fint hvis det var Kendall. Hun er den eneste som ikke har fått barn ennå, fortalte Kris, ifølge People.

- Jeg tror at hun hadde elsket å få et barn etter hvert, la hun til.

Ikke klar

Nå røper supermodellen selv hvilke tanker hun har rundt morsrollen. I traileren til sesong to av «The Kardashians», som kommer i slutten av september, innrømmer Kendall at hun ikke er klar for barn.

Det melder blant andre E! News.

- Jeg trenger min første kveld ute på byen. Jeg har ikke vært ute på nesten ett år, klager Kylie, som i klippet er gravid med sitt andre barn, til 26-åringen.

Da Kendall blir intervjuet alene etterpå legger hun ikke skjul på at hun er svært takknemlig for sin egen livssituasjon.

- Dette er definitivt et øyeblikk hvor jeg innser hvor viktig det er for meg å bruke beskyttelse. Det er mye, sier hun, ifølge nettstedet.

ERTEKROK: Kendall lagde humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

I april avslørte Kendall også at moren legger press på henne om å starte egen familie, ifølge E! News.

- Hun tekster meg helt tilfeldig ting som: «Jeg synes det er på tide nå». Og da svarer jeg: «Er ikke dette opp til meg?»

Nyter alenetid

I en episode av «The Kardashians» en måned senere, ringte 66-åringen til familielegen for å forhøre seg om datteren kunne fryse ned egg. Dette fikk Kendall til å føle seg ukomfortabel.

- Jeg har fremdeles mye å finne ut av før jeg kan ønske et barn velkommen inn i livet mitt. Jeg nyter livet alene og har det veldig fint akkurat nå, delte hun med kamera.

KRANGEL: Det ble høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Sist måned kom også nyheten om at Kendall og NBA-proffen Devin Booker (25) skal ha gjort det slutt etter rundt to år som par. Rundt samme tid åpnet hun seg også om gleden med å være tante.

- Jeg har så mange nieser og nevøer nå. Det er alltid spennende å treffe en ny liten personlighet og se hvem de blir, fortalte hun da.

LES OGSÅ: Skilles fra gravid kone: - Ikke mitt barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer