Kendall Jenner:

- Viktig for meg å bruke beskyttelse

Supermodellen er den eneste av søsknene som fremdeles ikke har barn.

SØSTRE: Mens lillesøster Kylie Jenner allerede er tobarnsmor, så har Kendall Jenner foreløpig ingen barn selv. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
SØSTRE: Mens lillesøster Kylie Jenner allerede er tobarnsmor, så har Kendall Jenner foreløpig ingen barn selv. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert

I februar ble Kylie Jenner (24) og Travis Scott (31) foreldre for andre gang til en sønn. Fra før av har de datteren Stormi (4). Det nye tilskuddet i Kardashian/Jenner-klanen gjorde familieoverhode Kris Jenner (66) til bestemor for 11. gang.

Kris er selv mor til seks; Kourtney (43), Kim (41), Khloé (38), Rob (35), Kendall (26) og Kylie.

Kendall er foreløpig den eneste i søskenflokken som ikke har barn, noe moren hennes har gitt klart uttrykk for at hun håper snart vil forandre seg.

I vinter avslørte nemlig 66-åringen at hun håper på enda flere barnebarn i fremtiden, samtidig som hun hadde klare tanker om hvem som bør være nestemann ut.

- Jeg synes det hadde vært fint hvis det var Kendall. Hun er den eneste som ikke har fått barn ennå, fortalte Kris, ifølge People.

- Jeg tror at hun hadde elsket å få et barn etter hvert, la hun til.

Ikke klar

Nå røper supermodellen selv hvilke tanker hun har rundt morsrollen. I traileren til sesong to av «The Kardashians», som kommer i slutten av september, innrømmer Kendall at hun ikke er klar for barn.

Det melder blant andre E! News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.