PREMIEREAKTUELLE: Trond Espen Seim og Ine Jansen spiller et tilsynelatende vellykket og overfladisk foreldrepar fra Oslo vest i den mørke satiren «Helikopter». Stykket har premiere på Nationaltheatret lørdag denne helgen. Foto: Curt Hjertstedt, Se og Hør
PREMIEREAKTUELLE: Trond Espen Seim og Ine Jansen spiller et tilsynelatende vellykket og overfladisk foreldrepar fra Oslo vest i den mørke satiren «Helikopter». Stykket har premiere på Nationaltheatret lørdag denne helgen. Foto: Curt Hjertstedt, Se og Hør Vis mer

- Viktig at ikke alt er «Helt perfekt»

Ine Jansen og Trond Espen Seim spiller et overbeskyttende ektepar i sitt nye teaterstykke «Helikopter». Det er roller de to kan kjenne seg igjen i.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Ine Jansen (42) er ikke bare aktuell i TV-seriene «Dag» og «Helt perfekt».

Lørdag denne helgen er hun også premiereklar på Amfiscenen på Nationaltheatret i satirestykket «Helikopter» sammen med «Varg Veum»-stjernen Trond Espen Seim (44).

Der har de rollene som overbeskyttende foreldre – noe de begge kan kjenne seg igjen i.

– Ja, vi ler masse av oss selv, innrømmer Ine til Seoghør.no.

- Som foreldre er vi kanskje bedre forbilder om vi feiler noen ganger. At alt er perfekt og på stell hele tiden, slik er det ikke. Det er ikke alltid alt er på stell. Det er bra, det, legger Trond Espen til.

- Da har man noe å gå imot, noe å kjempe for. I stedet for at man vokser opp og tror at alt er på stell, så vokser man opp og blir 20 år og skjønner at det ikke er slik, da rakner det helt, utdyper Trond Espen - som ble pappa for annen gang i 2012.

Saken fortsetter under bildet.

OPPGJØR MED SEG SELV: - Stykket handler også litt hvordan vi selv ofte synes vi er bedre enn andre. Våre valg, våre måter å bo, spise og snakke på – vi synes de er bedre, rett og slett, sier Ine til Seoghør.no. Foto: Curt Hjertstedt
OPPGJØR MED SEG SELV: - Stykket handler også litt hvordan vi selv ofte synes vi er bedre enn andre. Våre valg, våre måter å bo, spise og snakke på – vi synes de er bedre, rett og slett, sier Ine til Seoghør.no. Foto: Curt Hjertstedt Vis mer

Seim giftet seg med Cecilie Frostad Egeberg i 2000, og paret har barna Jack og Olivia sammen.

Ine Jansen er singel og bor sammen med tvillingsønnene sine Ole og Jonas på Grünerløkka i Oslo.

For «Helt perfekt»-stjernen er det viktig å lære barna at alt ikke er – nettopp – «helt perfekt».

– Ut ifra dette stykket her, så kan vi jo si at de trenger å gå på noen smeller av og til. Vi må passe på ikke å redde dem fra alle smeller, som gjør at de ikke gjør det igjen. Det er jo lærdom i det, sier Ine.

– Og jeg tror det er viktig at barna ser at du feiler litt iblant. Det er lov å ta med barna litt i den prosessen og fortelle dem at «nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Nå er jeg fortvilet». Det tenker jeg må være lov innimellom, legger skuespillerinnen til overfor Seoghør.no.

LANGVARIG: Trond Espen giftet seg med sin Cecilie i 2000. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LANGVARIG: Trond Espen giftet seg med sin Cecilie i 2000. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Stykket «Helikopter» har premiere lørdag 10. oktober kl. 18.00.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri opplevd noe lignende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer